Nordsjællands Garderforening

Forening nr. 16 – stiftet 3. december 1909

Om foreningen

I efteråret 1909 mødtes slagtermester Niels Nielsen, Ølstykke, med nogle gamle gardere på markedspladsen i Frederikssund. De havde alle deltaget i Livgardens 250 års jubilæumsfestligheder. De blev enige om, at de ville starte en garderforening i Frederikssund og indkaldte til en stiftende generalforsamling Fredag d. 3. december 1909 kl.14 på A.C.Petersens Hotel i Frederikssund.
På den stiftende generalforsamling mødte 26 gamle gardere og Nordsjællands Garderforening var en realitet og dens første formand blev initiativtageren, slagtermester Niels Nielsen, Ølstykke.

Kommende aktiviteter

Garderfrokost: 31.7 kl. 12 i Jyllinge Jagtforenings dejlige foreningslokale. Nærmere tilgår.
Koncert: 11.8 kl. 19 giver Den Kgl. Livgardes Musikkorps koncert i Roskilde Kloster!
Fugleskydning: 14.8 kl. 09 er der fugleskydning i Marineforeningen skønne omgivelser. Nærmere tilgår på mail.

Kontaktinformationer

NOV 75 Bo Toft Rasmussen