Nordsjællands Garderforening

Forening nr. 16 – stiftet 3. december 1909

Om foreningen

I efteråret 1909 mødtes slagtermester Niels Nielsen, Ølstykke, med nogle gamle gardere på markedspladsen i Frederikssund. De havde alle deltaget i Livgardens 250 års jubilæumsfestligheder. De blev enige om, at de ville starte en garderforening i Frederikssund og indkaldte til en stiftende generalforsamling Fredag d. 3. december 1909 kl.14 på A.C.Petersens Hotel i Frederikssund.
På den stiftende generalforsamling mødte 26 gamle gardere og Nordsjællands Garderforening var en realitet og dens første formand blev initiativtageren, slagtermester Niels Nielsen, Ølstykke.

Fredag den 24. januar
Fredag den 24. januar 2020 afholdes den årlige Nytårskur på Pedersholm.
Ved den lejlighed har vi fornøjelsen af at Nils Nykjær kommer og holder foredrag. Nils har senest  gjort  tjeneste som Dronningens Adjudant og som Prins Henriks Sekretariatschef. Vi ser frem til at høre om de spændene oplevelser Nils har haft i den funktion ved Kongehuset.
Håber at mange vil deltage. Indbydelse sendes ud.

Kontaktinformationer

NOV 75 Bo Toft Rasmussen