.

.

 

.

.

Holbæk Amts Garderforening

Forening nr. 21 – stiftet 24. marts 1911

.

.

.

Om foreningen

Vores Garderforening blev stiftet d. 24. marts 1911 på Hotel Postgården i Holbæk. Allerede d.  9. februar 1913 holdt foreningen sin første faneindvielse, med fanen skænket af foreningens damer.
Garderforeningen giver gamle gardere mulighed for at genopleve og fastholde kammeratskab fra soldatertiden.
Men det er ikke kun et sted hvor man genfinder gamle kammeratskaber – her skabes også nye, så det er aldrig for sent eller for tidligt at melde sig ind
Vores formål som Garderforening er at vække og vedligeholde kærlighed til konge og fædreland samt at sammenknytte og styrke det gamle kammeratlige bånd blandt medlemmerne.
Med 166 medlemmer er Holbæk Amts Garderforening fortsat en aktiv forening med mange årlige arrangementer.
En gang garder, altid garder

.

Kommende aktiviteter

Fugleskydning
Hvis vi kan afholde fugleskydning i år, kommer den til at løbe over 2 dage. Selve skydningen er sat til lørdag den 5. september 2020, mens den ledsagende middag finder sted lørdag den 12. september 2020. Nærmere herom fremgår af programmet.
Bowling
Med hensyn til vores bowlingaftener ved vi i skrivende stund ikke, om og i givet fald hvornår MEGABOWL i Holbæk åbner igen efter lockdown. Vi planlægger med, at alt kan køre, som det plejer, men det kan også her blive nødvendigt at lave ændringer/aflysninger med kort varsel.

.

Kontaktinformationer

Formand
Jørgen T Nielsen
Vestervang 21
4520 Svinninge
Tlf. 24 93 48 82
E-mail jtn@dlgmail.dk