Holbæk Amts Garderforening

Forening nr. 21 – stiftet 24. marts 1911

Om foreningen

Vores Garderforening blev stiftet d. 24. marts 1911 på Hotel Postgården i Holbæk. Allerede d.  9. februar 1913 holdt foreningen sin første faneindvielse, med fanen skænket af foreningens damer.
Garderforeningen giver gamle gardere mulighed for at genopleve og fastholde kammeratskab fra soldatertiden.
Men det er ikke kun et sted hvor man genfinder gamle kammeratskaber – her skabes også nye, så det er aldrig for sent eller for tidligt at melde sig ind
Vores formål som Garderforening er at vække og vedligeholde kærlighed til konge og fædreland samt at sammenknytte og styrke det gamle kammeratlige bånd blandt medlemmerne.
Med 166 medlemmer er Holbæk Amts Garderforening fortsat en aktiv forening med mange årlige arrangementer.
En gang garder, altid garder

Kommende aktiviteter

Bowling: Tirsdag den 12.oktober kl. 16.00 afholdes der bowling i Mega Bowl i Holbæk. Tilmelding som altid til Bent på telefon 5932 8219 eller pr. e-mail til: karenbent@c.dk
Kammeratskabsaften: Ovenpå Corona har vi i GF 21 ganske meget at fejre blandt vore medlemmer. Nogle har haft mærkedage og andre har gjort sig fortjent til hæderstegn. Fælles for dem alle er, at vi i foreningen ikke har kunnet række ud til dem i samme omfang, som vi plejer.
I den anledning inviterer vi hermed til en ekstraordinær kammeratskabsaften fredag den 29. oktober kl. 19 i cafeen på Kulturkasernen, Kasernevej 43 i Holbæk.
Der vil blive serveret 3 stk. smørrebrød og 1 øl eller vand for den særdeles rimelige pris af 100.00 kr. Efterfølgende kaffe og kringle giver foreningen. Alle medlemmer og deres pårørende er hjertelig velkomne!
Foreningen har fået Knud Glavind fra Gardershoppen til at komme med et sortiment af garder merchandise. I vil blandt andet kunne købe de nye garderslips, garderkrus, garderkasketter, garderrom og gin samt diverse beklædning.
Tilmelding senest den 25. oktober 2021 til formanden Jørgen T. Nielsen, tlf. 2493 4882. e-mail vestervang1940@gmail.com eller til Flemming Møller-Knudsen tlf. 2924 0034, moeller@knudsen.mail.dk

Kontaktinformationer

Jørgen T Nielsen