Vestfyn Garderforening

Forening nr. 33 – stiftet 23. maj 1914

Om foreningen

Vores Garderforening blev stiftet den 23. maj 1914 i Nørre Aaby. Foreningens første fane, der blev skænket af foreningens damer, blev indviet den 14. januar 1916.
Vores formål som Garderforening er at vække og vedligeholde kærlighed til konge og fædreland samt at sammenknytte og styrke det gamle kammeratlige bånd blandt medlemmerne.
Med 50 aktive medlemmer afholdes der fortsat årlige arrangementer for vores medlemmer, bl.a. skydning.

Generalforsamling
***OBS! Grundet Covid-19 er arrangement blive aflyst. Kontakt foreningen for nærmere information***
Dette års generalforsamling bliver afholdt tirsdag den 19. maj kl 19.00 på Naturcenter Hindsgaul, Galsklintvej 2, 5500 Middelfart.
På generalforsamlingen overrækkes 50 års jubilæumstegn til Jørgen Rosenlund Knudsen,
40 års jubilæumstegn til John Hansen, Nr. Åby og Lars Lerbjerg, Aulby, 25 års jubilæumstegn til Asger Frank-Nielsen, Middelfart og10 års jubilæumstegn til Thomas Storm Hossfeld.
Efter generalforsamlingen serveres der en anretning og der vil være et foredrag af tidligere MP i Tyskland Svend Aage Lund.
Jeres ledsagere er meget velkomne til at deltage i arrangementet. Tilmelding til Ole på tlf. 4025 1988 senest d. 5. maj.

Kontaktinformationer

Ole Haaning Thomsen