.

.

 

.

.

Garderforeningen for Svendborg & Omegn

Forening nr. 37 – stiftet 6. juli 1916

.

Om foreningen

Foreningen dækker geografisk fra Tåsinge i syd til Ringe i nord, syd for Nyborg og V. Åby i vest.
Foreningen er en dynamisk forening med hovedvægt på skydning vinter 15m. sommer 200m. fra tiden ved livgarden, men vi har også bowling, foredrag, virksomheds besøg på programmet og så er vi altid modtagelige for andre initiativer. Der er lagt vægt på hygge og deltagelse og så gør det ikke noget at vi er godt til at vinde også, hvilket har hjemført en del præmier og pokaler.
Om vinteren holder vi til i Ollerup skytteforening 2. og 4. tirsdag i måneden og om sommeren holder vi til på Rødskebølle skyttecenter hver mandag fra maj til september. Vores årlige generalforsamling er i slutningen af november. Kom og bliv medlem af vores forening og gode kammeratskab. Vel mødt.

.

Kommende aktiviteter

Skydning: Så er vi nået dertil hvor vi igen skyder på 15m. banerne i Ollerup, der er ikke lavet noget om, så vi skyder den 2. og 4. tirsdag i måneden fra kl. 19.00. Efter skydningen er der kaffe og kage. Foreningen har våben til udlån og patroner købes på banen. Alle er velkommen, så kom ud af hjemmet og se om du stadig kan ramme den lille plet på skiverne, og kom i træning til Landsskydningen på 15m.
Bowling: Der er bowling for tilmeldte, og det er torsdage i ulige uger. Vil du være med så tilmeld dig til Ole på tlf.  2043 0120
Generalforsamling: Er i år den 19/11 og ikke som i aktivitetsplanen. Hvis du ikke er inviteret endnu, så skulle der gerne komme det inden for overskuelig tid, hvis du ikke har modtaget inden 1/11, så kontakt Poul på 4015 9014.
Aktivitetskalender 2021

.

Kontaktinformationer

Formand (fungerende)
Poul Jakobsen
H. C. Ørstedsvej 72
5700 Svendborg
Tlf.: 40 15 90 14