Faaborg-egnens Gamle Gardere

Forening nr. 22 – stiftet 27. august 1911

Om foreningen

Faaborgegnens gamle gardere er en lokal forening, der har sin medlemmer i det skønne Sydfyn. Udgangspunkt i Faaborg op til Glamsbjerg mod vest og Vester Skerninge mod øst samt halvvejs mod Odense.
Vi er en gammel forening med over 110 år på bagen, stabilt medlemstal på ca. 85 medlemmer og med en dejlig foreningsånd. Vores største aktivitet er skydning, hvor vi både skyder på 50m. og 15m. med fine resultater.

Kammeratskabsaften
***OBS! Grundet Covid-19 er/kan/vil dette arrangement blive aflyst. Kontakt foreningen for nærmere information***
Med skydning fredag d. 3 april på Skyttecentret Telemarken. Kom og vær med til en  hyggelig aften. Vi starter med  at skyde kl. 18.00,  derefter spiser vi vor medbragte mad og slutter af med kaffe. Øl og vand til de sædvanlige lave priser. De af jer som ikke skyder mere er selvfølgelig også meget velkomne.

Kontaktinformationer

MAJ-68 Peder Olsen