Faaborg-egnens Gamle Gardere

Forening nr. 22 – stiftet 27. august 1911

Om foreningen

Faaborgegnens gamle gardere er en lokal forening, der har sin medlemmer i det skønne Sydfyn. Udgangspunkt i Faaborg op til Glamsbjerg mod vest og Vester Skerninge mod øst samt halvvejs mod Odense.
Vi er en gammel forening med over 110 år på bagen, stabilt medlemstal på ca. 85 medlemmer og med en dejlig foreningsånd. Vores største aktivitet er skydning, hvor vi både skyder på 50m. og 15m. med fine resultater.

Kammeratskabsaften
Kammeratskabsaften afholdes fredag d. 10 januar på Skydecentret Telemarken i Faaborg . Vi starter kl. 18.00 med skydning hvorefter vi spiser vor medbragte mad.
Øl og vand kan købes til de sædvanlige lave priser.
Generalforsamling
Er fastsat til fredag d. 31 januar 2020 kl. 18.00, herefter spiser vi flæskesteg, derefter kaffe og ostemad.
Alle ovenstående arrangementer afholdes på Skydecentret Telemarken i Faaborg.
Indkomne forslag bedes sendt til formanden Brian Pedersen på mail:  brian.maler@gmail.com  inden mandag d. 27 januar 2020
Dagsorden iflg. lovene. Under generalforsamlingen er foreningen vært ved en øl eller vand. Tilmelding til formanden på telefon 20217795 senest mandag d. 27 januar 2020. Emblemer og ærestegn bæres. På glædeligt gensyn og godt nytår.

Kontaktinformationer

MAR-85 Brian Pedersen