Faaborg-egnens Gamle Gardere

Forening nr. 22 – stiftet 27. august 1911

Om foreningen

Faaborgegnens gamle gardere er en lokal forening, der har sin medlemmer i det skønne Sydfyn. Udgangspunkt i Faaborg op til Glamsbjerg mod vest og Vester Skerninge mod øst samt halvvejs mod Odense.
Vi er en gammel forening med over 110 år på bagen, stabilt medlemstal på ca. 85 medlemmer og med en dejlig foreningsånd. Vores største aktivitet er skydning, hvor vi både skyder på 50m. og 15m. med fine resultater.

Kommende aktiviteter

Kammeratskabsaften *** OBS! KAN BLIVE AFLYST GRUNDET COVID-19. KONTAKT FORENINGEN ***
Kammeratskabsaften med 15m skydning er på Telemarken fredag d. 13. november. Vi starter skydningen kl. 18. Herefter fortæller Henning  og Jette Dam om deres motorcykeltur rundt på New Zealand.Ledsagere er meget velkomne til at deltage i dette spændende foredrag. Efterfølgende spiser vi vores medbragte mad og hygger os med en kop kaffe. Øl og vand kan købes til de sædvanlige lave priser.

Kontaktinformationer

MAJ-68 Peder Olsen