Ringkøbing-Skjern Garderforening

Forening nr. 39 – stiftet 27. december 1916

Om foreningen

Foreningen har ca. 100 medlemmer og aktiviteterne i foreningen spænder over en bred vifte af mange interessante emner. Foreningens årlige generalforsamling bliver afviklet ultimo februar måned, der deltages i De Danske Garderforeningers Landsskydninger både på 15 m. og 200 m., endvidere har foreningen i mange år haft to årlige pokalskydninger sammen med vores naboforening, Garderforeningen for Skjern og Omegn.
To gange om året bliver foreningens medlemmer inviteret til familiebowling, ligesom der næsten hvert år bliver arrangeret en sommerudflugt for medlemmerne med deres familie, turene er typisk et besøg på en interessant fabrik eller institution, det kan også være en tur til en seværdighed.

Sommer- / familieudflugt M/K
Sæt et stort X i kalenderen ved søndag den 24. maj kl. 11:00 til ca. 15.30. Besøg på Hvide Sande Skibsværft, Beddingsvej 2, 6960 Hvide Sande og Hvide Sande Bryghus, Auktionsgade 9, 6960 Hvide Sande.

Kontaktinformationer

Anders Christensen Bjerg