.

.

 

.

Ringkøbing-Skjern Garderforening

Forening nr. 39 – stiftet 27. december 1916

.

.

.

Om foreningen

Foreningen har ca. 100 medlemmer og aktiviteterne i foreningen spænder over en bred vifte af mange interessante emner. Foreningens årlige generalforsamling bliver afviklet ultimo februar måned, der deltages i De Danske Garderforeningers Landsskydninger både på 15 m. og 200 m., endvidere har foreningen i mange år haft to årlige pokalskydninger sammen med vores naboforening, Garderforeningen for Skjern og Omegn.
To gange om året bliver foreningens medlemmer inviteret til familiebowling, ligesom der næsten hvert år bliver arrangeret en sommerudflugt for medlemmerne med deres familie, turene er typisk et besøg på en interessant fabrik eller institution, det kan også være en tur til en seværdighed.

.

Kommende aktiviteter

Pokalskydning M/K på 15 m.: Torsdag d. 11. november kl. 19 i Højmark Hallens Skydekælder. Her ved den sidste skydning afgøres det, hvilke to skytter m/k, der skal opbevare pokalen det næste års tid. Da skydningen i foråret ikke kunne gennemføres på grund af Covid-19, er det de skytter m/k, der præsterer den højeste score ved aftenens skydning, der får overrakt pokalen. Men den heftige kamp om at få del i de fine Garderglas deltager alle i. Der er otte præmier i alt, så chancerne for at skyde sig til et Garderglas er rimelig stor. Efter skydningen mødes vi i ”Garderstuen” til hyggeligt samvær og præmieoverrækkelse, samt Jans gode kaffebord.

.

Kontaktinformationer

Formand
Anders Christensen Bjerg
Lindevej 20
6971 Spjald
Tlf.: 51 76 98 91
acblindevej.20@gmail.com