Garderforeningen for Herning & Omegn

Forening nr. 23 – stiftet 10. oktober 1911

Allerførst: Velkommen som medlem i Garderforeningen for Herning og Omegn.
I bestyrelsen er vi glade for at du har valgt at melde dig ind i foreningen, og dermed bidrage til at holde traditionerne i hævd.
Garderforeningens formål er jo netop at give gamle gardere mulighed for at genopleve og fastholde kammeratskab, sammenhold, korpsånd og traditioner, som man lærte at værdsætte under tjenesten ved Den Kongelige Livgarde.
I foreningen er vi omkring 250 medlemmer, der i levealder spænder fra omkring 90 år og til de der netop er hjemsendt, altså et spænd over flere generationer. Det betragter vi i bestyrelsen som en styrke.
Når du så kigger på bestyrelsen, kommer du måske til den konklusion at ”de er lidt grå i toppen” – men lad dig ikke narre af det – vi er klar til det meste!
Og hvorfor siger jeg så det i et velkomstbrev? – Jo, uanset om vi er grå – eller unge -veteraner, så er der plads til alle i foreningen, og vi vil gerne skabe rammerne for at alle kan være med, og få mulighed for at mødes og holde kammeratskabet ved lige.
Der er mange der har travlt i hverdagen, og derfor ikke kan afse megen tid til Garderforeningen. Det har vi naturligvis stor forståelse for, og derfor er foreningens aktiviteter også et tilbud – man binder sig ikke til mere end man har tid og lyst til.
Traditionen tro, så mødes vil til skydning, bowling, virksomhedsbesøg og en sommertur til et spændende sted i Danmark. Det er der mange der har stor fornøjelse af, og du er naturligvis også mere end velkommen til at deltage i det omfang du har lyst.
Derudover, så er vi altid klar til at bakke op om andre ideer til aktiviteter der kan relateres til foreningens formål. Har du en god idé, så lad den endelig ikke blive i lommen, men kom frem med den – foreningen er klar til at bakke op, og støtte i det omfang det er muligt.
Alt det kan du læse mere om i Garderbladet, som du med dit medlemskab automatisk får tilsendt. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at tage kontakt til bestyrelsen.
Endnu engang velkommen som medlem af Garderforeningen for Herning og Omegn.

SKYDNING tirsdage i januar og februar fra kl. 19:00 til kl. 21:00
På 15 m banen under Lundgårdskolen i Tjørring. Her står vi klar til at hjælpe, hvis du ønsker det. Vi har også kaffe på kanden, så vi kan få en hyggesnak. Mulighed for landsskydning i februar og marts.
Afslutning tirsdag d. 24. marts kl. 19:00 med damernes skydning. Tilmelding nødvendig til JAN-73 Ole Haunstrup Andersen mosegaarden@hotmail.dk. Tlf.: 23 23 20 59.
Hvis yderdøren til kælderen skulle være smækket i, så ring til MAJ-80 Steen Rytoft Lillegaard tlf.: 50 91 32 88, så vi kan få den åbnet igen – også hvis du er i tvivl om der er skydning. Du kan altid holde dig orienteret på vor Facebook side ”Garderforeningen for Herning og Omegn”.
BOWLING onsdag den 15/01, 29/01,12/02 og 19/02 kl. 19:00
Alle kan deltage til disse hyggelige sammenkomster. De der har lyst, kan og vil har mulighed for at deltage i Regionsbowling ved Tinghallen i Viborg, lørdag den 22. februar 2020 med start kl. 09:30. Husk at vi har stolte traditioner i denne turnering, idet vi har vundet 9 år i træk.
STED: Herning Bowlinghal, Fyrrevej 6, 7400 Herning
TILMELDING: OKT-77 Bjarne Albæk, Tlf.: 22 86 79 49, bjarnealbak@gmail.com