.

.

 

.

Garderforeningen for Herning & Omegn 

Forening nr. 23 – stiftet 10. oktober 1911

.

.

.

Om foreningen

Allerførst: Velkommen som medlem i Garderforeningen for Herning og Omegn.
I bestyrelsen er vi glade for at du har valgt at melde dig ind i foreningen, og dermed bidrage til at holde traditionerne i hævd.
Garderforeningens formål er jo netop at give gamle gardere mulighed for at genopleve og fastholde kammeratskab, sammenhold, korpsånd og traditioner, som man lærte at værdsætte under tjenesten ved Den Kongelige Livgarde.
I foreningen er vi omkring 250 medlemmer, der i levealder spænder fra omkring 90 år og til de der netop er hjemsendt, altså et spænd over flere generationer. Det betragter vi i bestyrelsen som en styrke.
Når du så kigger på bestyrelsen, kommer du måske til den konklusion at ”de er lidt grå i toppen” – men lad dig ikke narre af det – vi er klar til det meste!
Og hvorfor siger jeg så det i et velkomstbrev? – Jo, uanset om vi er grå – eller unge -veteraner, så er der plads til alle i foreningen, og vi vil gerne skabe rammerne for at alle kan være med, og få mulighed for at mødes og holde kammeratskabet ved lige.
Der er mange der har travlt i hverdagen, og derfor ikke kan afse megen tid til Garderforeningen. Det har vi naturligvis stor forståelse for, og derfor er foreningens aktiviteter også et tilbud – man binder sig ikke til mere end man har tid og lyst til.
Traditionen tro, så mødes vil til skydning, bowling, virksomhedsbesøg og en sommertur til et spændende sted i Danmark. Det er der mange der har stor fornøjelse af, og du er naturligvis også mere end velkommen til at deltage i det omfang du har lyst.
Derudover, så er vi altid klar til at bakke op om andre ideer til aktiviteter der kan relateres til foreningens formål. Har du en god idé, så lad den endelig ikke blive i lommen, men kom frem med den – foreningen er klar til at bakke op, og støtte i det omfang det er muligt.
Alt det kan du læse mere om i Garderbladet, som du med dit medlemskab automatisk får tilsendt. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at tage kontakt til bestyrelsen.
Endnu engang velkommen som medlem af Garderforeningen for Herning og Omegn.

.

Kommende aktiviteter

Generalforsamling: I henhold til foreningens love § 18 indkaldes der herved til generalforsamling torsdag d. 2. september 2021 kl. 19.00 – BEMÆRK NY DATO! – På Hotel Eyde, Torvet, 7400 Herning. Forslag som ønskes behandlet tilstilles formanden skriftligt senest 8 dage før generalforsamling. Menu: Stegt flæsk og persillesovs og 1 øl/vand samt kaffe betales 220,- kr. Tilmelding og betaling – husk fulde navn ved indbetaling – til konto nr.: 7670-0001369334 eller Mobile Pay 6784EE senest 24. august 2021.
Fugleskydning: Dato i november endnu ikke fastlagt – følg med på vor Facebookside, eller i det kommende nr. af Garderbladet
Julehygge: Dato i december endnu ikke fastlagt – følg med på vor Facebookside, eller i det kommende nr. af Garderbladet

.

Kontaktinformationer

Formand
OKT-77 Claus Eegholm
Munkgårdskvarteret 255
7400 Herning
Tlf.: 60 77 77 77 
eegholm@post.tele.dk
Næstformand
JAN-89 Kristian Panduro
Kollundvej 57, 7400 Herning
Tlf.: 61 31 12 11
kristian@panduro.one