Djurslands Garderforening

Forening nr. 55 – stiftet 7. april 1929

Garderskydning
Torsdag den 30. januar kl. 18.30 for alle gardere i Stenvad Skyttehus.
Hermed en invitation til alle gardere til træning med salonriffel til landsskydningen på 15 m bane.
Efter at du har skudt, er der kaffe med Kirstens kage til, her er der livlig gardersnak og hygge.
Som altid er alle velkommen, også jer der ikke skyder, men kommer for snakken og hyggen.
Garderpiger, -børn eller børnebørn er også velkommen til at skyde, under vejledning af jan.-59 Søren Bøystrup.
Vi mødes i Skyttehuset, Stenvad Bygade 55, 8586 Ørum, torsdag den 30. januar kl. 18.30.
Garderskydning
Torsdag den 27. februar fra kl. 18.30 i Skyttehuset, Stenvad Bygade 55, 8586 Ørum. Der skydes på 15 m bane. Medlem jan – 59 Søren Bøystrup er på banen, han giver gode råd til, hvordan man rammer plet. Efter skydningen er der Kirstens kaffe og kage, her er der gardersnak, eller om alt andet, der rører sig i samfundet, du vil ikke fortryde det når du kommer, du vil komme igen. Du behøver ikke at skyde, vi er 10 til 15 gardere med ledsagere sådan en aften. Husk at alle er velkommen, aftal samkørsel med en garder.

Kontaktinformationer

Peder Byskov