Vendsyssel Garderforening

Forening nr. 43 – stiftet 14. maj 1918

Vendsyssel Garderforening blev stiftet i 1918 og har i dag ca. 125 medlemmer.
Vi holder til i Frederikshavn Skyttekreds’ lokaler på Grønlandsvej 16, 9900 Frederikshavn.
Vi afholder kammeratskabsaftner, hvor vi bowler, skyder og får lidt at spise. Derudover har vi diverse arrangementer rundt i Vendsyssel.

Kommende aktiviteter

Generalforsamling d. 27. oktober i Skagen – Tilmelding til Torben 5152 2296 – Senest d. 18. oktober.
Novembers første onsdag mødes vi igen til kammeratskabsaften, og vi har i denne forbindelse valgt at der denne aften er friskstegte fiskefileter på menuen, så hvis ikke en heftig ostemad kan lokke dig, kan en friskfanget fisk forhåbentlig, foruden det gode selskab.
Året rundes af med kammeratskabsaften d. 1. december og denne aften er jeg sikker på at der både er en juleøl og en julesnaps til de første 50 fremmødte.
2022 byder på altid selskabelige kammeratskabsaftner, byvandring, vendelbopokalskydning, erhvervsbesøg og generalforsamling.

Kontaktinformationer

Peter Christensen