Bing & Grøndahl´s Garderfigur
i porcelæn er tilbage

Nu kan du bestille den ikoniske Bing & Grøndahl Garderfigur i porcelæn.
Produktionen af garderfiguren genoptages i tæt samarbejde med De Danske Garderforeninger, og skal forudbestilles i Garderbutikken. Prisen for Garderfiguren er kr. 1800,00.
Du kan selv vælge imellem 2 forskellige navnetræk til vagttasken, så den afspejler din tjenestetid ved Livgarden.

Forudbestil din Garderfigur
fra Bing & Grøndahl her

Hvis Garderfiguren skal leveres til anden adresse, udfyld da feltet nedenfor.

Hvilket navnetræk skal vagttasken være med?

Betaling sker ved bankoverførsel.

Beløb DKK: 1.800,00 inkl. 100,00 til Livgardens veteranarbejde, samt fragt i Danmark (skal Garderfiguren sendes til udlandet, vil forsendelsen blive tillagt ekstra fragtomkostninger)

Beløbet indbetales på konto:

Reg. nr. 7045
    Konto nr. 1471711

Du har først bestilt, når beløbet er indgået. Du vil modtage særskilt kvittering.

Jeg accepterer ved bestilling, at leveringstiden er 4 – 6 mdr.

Har du spørgsmål til din bestilling?
    Kontakt da Knud Glavind på dgglavind@dbmail.dk eller tlf. 30 54 38 91

De Danske Garderforeninger  |  Livgardens Kaserne  |  Gothersgade 100  |  1123 København K  |  Tlf. 33 15 52 04 |  sekretariatet@garderforeningerne.dk

Følg De Danske Garderforeninger

@garderforeningerne