Se det digitale varekatalog her

Bing & Grøndahl´s Garderfigur
i porcelæn er tilbage

Nu kan du bestille den ikoniske Bing & Grøndahl Garderfigur i porcelæn.
Produktionen af garderfiguren genoptages i tæt samarbejde med De Danske Garderforeninger, og skal forudbestilles i Garderbutikken. Prisen for Garderfiguren er kr. 1800,00.
Du kan selv sammensætte din Garder, så den afspejler lige præcis dét vagthold, som du var tjenestegørende på. Således kan du både selv bestemme hvilket navnetræk, der skal på vagttasken, samt hvilken farve sabelkvasten skal have.

Forudbestil din Garderfigur
fra Bing & Grøndahl her

Hvis Garderfiguren skal leveres til anden adresse, udfyld da feltet nedenfor.

Hvilket navnetræk skal vagttasken være med?

Hvilken farve skal sabelkvasten være?

Betaling sker ved bankoverførsel.

Beløb DKK: 1.800,00 inkl. 100,00 til Livgardens veteranarbejde, samt fragt i Danmark (skal Garderfiguren sendes til udlandet, vil forsendelsen blive tillagt ekstra fragtomkostninger)

Beløbet indbetales på konto:

Reg. nr. 7045
Konto nr. 1471711

Du har først bestilt, når beløbet er indgået. Du vil modtage særskilt kvittering.

Jeg accepterer ved bestilling, at leveringstiden er 4 – 6 mdr.

Har du spørgsmål til din bestilling?
Kontakt da Knud Glavind på dgglavind@dbmail.dk eller tlf. 30 54 38 91

De Danske Garderforeninger  |  Livgardens Kaserne  |  Gothersgade 100  |  1123 København K  |  Tlf. 33 15 52 04 |  sekretariatet@garderforeningerne.dk

Følg De Danske Garderforeninger

@garderforeningerne