Garderstue

14. oktober kl. 19, Garderstuen, Restaurant Tronborg. Kom til en aften, hvor du kan blive lidt klogere på dig selv! Hjernecenterforsker Albert Gjedde kommer og fortæller om, hvorfor vi reagerer, som vi gør på ordrer! 100 kr. Inkl. Kaffe og 2 snitter. Tilmelding senest den 7. oktober

Generalforsamling: 18. november kl. 19. Foreningen indkalder til ordinær generalforsamling i Garderstuen på Restaurant Tronborg. → Traditionen tro indledes med fællesspisning: sild og derefter forloren skildpadde.

Foreningen giver en øl. Tilmelding senest den 11. nov. Spisning 150 kr. Kaffe gratis. Al tilmelding er til formanden.

Hvis du mangler lidt gode drikkevarer, har vi i Randers Garderforening et sortiment af gode vine og snaps.