Aktiviteter 2020

Lørdag den 10. oktober 2020
Repræsentantskabsmøde – afholdes af Midtjydsk Garderforening
Fleggaard Leasing – 21 Oktober 2020 fra kl.: 18:30 – 20:30.
”Hos Fleggaard Leasing er vi mere end bare et finansieringsselskab. Vi er fuldblods bilfolk der brænder for at finde de helt rigtige biler til vores kunder.
Vi startede tilbage i 1998 med at lease biler internt til vores egne selskaber i Fleggaard koncernen, før vi begyndte med at lease biler ud til andre virksomheder. I dag har vi over 10.000 biler kørende på de danske veje.
Hos Fleggaard Leasing er vi ikke alene kendt for vores konkurrencedygtige priser, men også vores høje serviceniveau, kvalitet, brede produktportefølje som alt sammen giver vores kunder tryghed og økonomisk overblik.
Vi har faktisk også leasingaftaler til erhverv og landbrug i vores portefølje”
Mødested: Kollund eller Padborg, afhængig af antal tilmeldte. Tilbagemelding herpå følger !
Program:
Velkomst
Rundvisning i huset ca. 15 min
Præsentation af Fleggaard koncernen ca. 15 min
Leasing fra A-Å ca. 45  min
Pause ca. 15 min – Fleggaard er vært ved forfriskninger mv.
Præsentation af Fleggaard Leasing 25 min
Spørgsmål & afslutning
Tilmelding via email til peter@warno.dk
Deadline for tilmelding: 18.10.2020
Afhængig af antal modtagne tilmeldinger, vil der muligvis blive åbnet for tilmeldinger fra andre garderforeninger. Så kom gerne friskt og meld dig til dette arrangement.

Download aktivitetsoversigt her

Aktiviteter 2021

Tirsdag den 16. februar 2021
Fastelavnsskydning, Svenstrup Skytteforening. Tilmelding til Erik_michelsen@mail.dk