Få hjælp til testamente

Mange har svært ved at forholde sig til sit eget testamente, men langt de fleste oplever, at det giver ro i maven, når det er gjort. Både hos sig selv og de pårørende. Opretter du ikke et testamente, bliver din arv fordelt efter arveloven – og det er ikke nødvendigvis efter den fordeling, du selv havde tænkt.
Med et testamente sikrer du kontrol over, hvordan din arv skal fordeles blandt dine pårørende eller et almennyttigt formål, som du vægter særlig højt.
Hvis du ikke har oprettet et testamente, bliver din arv fordelt efter arvelovens regler, og der er forskel på, hvor stor boafgift der tillægges arveklasserne. 
Gratis tillæg til dit testamente
Hvis du overvejer at tegne et testamente, kan du nemt og hurtigt få rådgivning.
Hvis du allerede har tegnet et testamente, men overvejer at lave et tillæg, hvor Den Kongelige Livgardes Fond betænkes, så hjælper vi med at formulere et gratis tillæg til dit eksisterende testamente. Det eneste du selv skal betale er 300,00 kr. til notaren i forbindelse med underskrift af kodicillen. 
Kontakt vores advokat Phillip Borreschmidt og hør nærmere.

  Få tilsendt en gratis testamente-guide 

  Dit navn (skal udfyldes)


  Din e-mail (skal udfyldes)


  Kunne du tænke dig at modtage yderligere information om testamentering til Den Kongelige Livgardes Fond?

  .

  De Danske Garderforeninger  |  Livgardens Kaserne  |  Gothersgade 100  |  1123 København K  |  Tlf. 33 15 52 04 |  sekretariatet@garderforeningerne.dk

  .

  Følg De Danske Garderforeninger

  .

  .

  @garderforeningerne
  @garderliv