Onsdag den 25. marts 2020 kl. 19:30
***OBS! Grundet Covid-19 er/kan/vil dette arrangement blive aflyst. Kontakt foreningen for nærmere information***
Skyde og kammeratskabsaften – Skydeloftet, Haderslev Kaserne. Mød op til den sædvanlige hyggelige aften i gode venner og kammeraters lag.
Onsdag den 1. april kl. 10:00
Kammeratskabsformiddag m/ledsager – Genforenings udstilling på Haderslev gamle rådhus, Lavgade – program udsendes pr. mail.
Torsdag den 9. april kl. 10-12
Mindearrangement for Danmarks besættelse med march gennem byen, kransenedlæggelse v/ Obelisken, Hospitalskirken samt mindegudstjeneste.
Onsdag den 22. april kl. 19:30
Skyde og kammeratskabsaften – Skydeloftet, Haderslev Kaserne. Mød op til den sædvanlige hyggelige aften i gode venner og kammeraters lag, og da det er sidste skydning i vintersæsonen, slutter vi af med lidt smørebrød.