.

.

Veteranprojekt Grønland: »Det hele værd«

Den 3. – 10. september drog Veteranprojekt Grønland af sted for andet år i træk. Projektet udgjordes af seks veteraner fra KFUM Soldaterrekreation i Høvelte samt projektledelse og -medarbejdere. Formålet var igen at støtte op om, dels de deltagende veteraner fra Høvelte, dels den samlede gruppe af veteraner bosiddende i Grønland. Projektet bygger i helhed alene på grundtanken ’en hånd fra veteran til veteran’.

.

Oktober 2019

Den Kongelige Livgarde var stærkt ’repræsenteret’ i projektet. Tre enten projektleder eller -medarbejdere er tjenestegørende eller tidligere tjenestegørende ved regimentet. En projektmedarbejder er til dagligt ansat ved KFUM Soldaterhjem i Høvelte. En deltagende veteran er garder, mens to af de andre veteraner er ansat ved Garderkasernen.

Et år undervejs
Vi havde knapt afsluttet Veteranprojekt Grønland i 2018, før vi måtte tage stilling til, om vi ville forsøge at gennemføre et nyt projekt i 2019. Erfaringerne fra det første var dog så gode, at overvejelsen blev kort, og Veteranprojekt Grønland 2 lagt i støbeskeen allerede sidste efterår.

Efter et langt og krævende år med at rejse de nødvendig midler, var det derfor med stor lettelse og forventning, at vi …

Artiklen er en del af Garderbladet november/december 2019

Som medlem af De Danske Garderforeninger, kan du læse artiklen digitalt her

Du finder koden til dit digitale Garderblad på s. 2 i det seneste nummer

.

Bliv en del af Danmarks største soldaterforening og få adgang til alle artikler

Medlemskab af valgfri Garderforening 
+
10 stk. Garderbladet om året
+
Gratis digital udgave
.

Bliv en del af Danmarks største soldaterforening og få adgang til alle artikler

Medlemskab af valgfri Garderforening 
+
10 stk. Garderbladet om året
+
Garderplakat til nedsat pris
Normalpris kr. 195,00 – din pris kr. 99,00

.

.