Den Danske Garderforening i Storbritannien (GF 99)

Velkommen til Den Danske Garderforening i Storbritannien

Amin Amirian
Tlf. +44 7411534422
amin.amirian@gmail.com

www.garder-uk.com

Kort om os

Garderforeningen i Storbritannien er del af det verdensomspændende netværk af garderforeninger. Vi er samlingspunktet i Storbritannien for nuværende og tidligere tjenestegørende ved Den Kongelige Livgarde. Som gardere giver fællesskabet os mulighed for at genopleve og fastholde det kammeratskab, sammenhold, korpsånden og traditionerne, tjenesten ved Den Kongelige Livgarde har givet os til fælles. Her i Storbritannien samles vi primært i og omkring London, og selv udenfor vores årlige faste aktiviteter, opfordrer vi til at holde de sociale relationer ved lige.

På vores hjemmeside er der en aktivitetskalender samt oplysninger omkring vores forening og hvordan man kan blive medlem. Vi vil altid gerne i kontakt med gamle gardere der er bosat i Storbritannien, så tag gerne kontakt – ligeledes er gamle gardere eller tjenestegørende altid velkommen til at slå et signal hvis de er i London.

En gang garder – altid garder

Foreningen har ingen planlagte aktiviteter.