Vestsjælland (GF 13)

Velkommen til Garderforeningen Vestsjælland

Knud Glavind
Møllevænget 20, Kirke Stillinge
4200 Slagelse
Tlf.: 58 54 85 91
Mob.: 30 54 38 91
dgglavind@dbmail.dk

Hjemmeside
www.garderforening.dk

Kort om os

Garderforeningens historie starter med en annonce i vores lokale avis den 21. maj 1909, med flg. tekst:

“GARDISTER fra Slagelse og Omegn bedes møde i Casino Søndag den 23. Maj kl. 2½ Eftermiddag, angående oprettelse af en Garderforening.”

Resultatet af mødet blev nedsættelsen af en bestyrelse, som bestod af: Formand Direktør  Th. Thorgils og som bestyrelsesmedlemmer Rådmand Bineden, Slagelse – Mejeribestyrer Toft, Frølunde – Gårdejer Wilh. Olsen, Gerdrup – Søren Hannibal, Gierslev – Hotelejer Jensen, Gørlev og Bødker Larsen, Jernbjerg, som revisor valgtes Sognefoged L.B.Nielsen, Hemmeshøj og Fuldmægtig Deichmann, Slagelse. De 23 oprindelige initiativtagere blev på en måned udvidet til i alt 36 medlemmer. At det var en forening med skub i ses deraf, at man allerede samme år kunne fejre faneindvielse den 11. oktober 1909. Fanen blev finansieret ved, at medlemmerne tegnede aktier a 2,50 kr. Hans Kgl. Højhed kronprins Christian var til stede ved faneindvielsen, og allerede året efter var fanen i officiel funktion, nemlig den 10. juni 1910 ved en parade for Hs. Majestæt Frederik VIII i forbindelse med afsløringen af Kong Chr. IX`statue på Schweizerpladsen her i Slagelse.

Aktivitetskalender

HAVEVANDRING

Torsdag den 3. august kl. 18.30 holder Jette og Jesper Truelsen åben have for Vestsjællands Garderforening. I haven finder i bl.a. ca 400 Fuchsiaer i alle størrelser, ligeledes et Koi  bassing og en del fugle.

Vi mødes kl. 18.30 på Parkvej 2, 4293 Dianalund.

Tilmelding til Jesper på tlf. 20 21 42 07, senest dagen før . Tilmelding af hensyn til Jette og Jesper sørger for kaffe og bolle til os.

SOMMERSKYDNING

Søndag den 27 august fra kl. 10.00 afholder vi vores familie sommerskydning i Skovse.

Denne dag er hele vores familie og venner velkommen til en forhåbentlig hyggelig sommerdag. Igen har Troels, Niels Henrik og Per sørget for at vi kan skyde både med gevær – pistol- Bue og pil – og dart.

I skal huske jeres medbragte madkurv og ikke mindst Jeres gode humør. Kl. ca. 13.00 spiser vi vores madkurv og herunder uddeles præmier. Der kan købes Øl og vand på stedet. Det hele foregår på Skydebanerne i Skovse, lige ved siden af golfbanen.

Der er ingen tilmelding så mød op hele familien.

FISKETUR

Søndag den 17. september kl. 12.30 har Per Bunde Christensen hyret fiskekutteren Bien i Korsør, så vi kan sejle ud og smide snøren i vandet. Det er ”Fladfisk” tur, så nu er spætterne derude advaret, så vi kommer da sikkert hjem med en del fladfisk.

Turen varer til kl. 17.30 så det er sikkert godt lige at have et par stykker flade ”madder” med i tasken.

Turen koster kr. 290,00. Der kan købes Orm på skibet. Tilmelding til Per Bunde senest den 15 september på tlf. 60 12 20 01.

 
Se mere her