Stevns Garderforening

preben@stevnsgarderforening.dk

www.stevnsgarderforening.dk

• Om vores forening

Stiftet i 1913 og har i hjemsted i Stevns kommune. Medlemstallet har gennem flere år været på ca. 120. Der er en nogenlunde jævn aldersfordeling, og 30 medlemmer er født efter 1970. 10 medlemmer må betegnes som unge, og har nyligt være indkaldt.

Vi har flere faste arrangementer året rundt. Generalforsamling i marts – fugleskydning i juni – foredrag i oktober samt skydning i vinterhalvåret. Endvidere deltagelse i lokale ”soldaterarrangementer” og øvrige honorære hændelser. Medlemmerne aflægges besøg v/bestyrelsen ved runde fødselsdage o.lign.

Hjemmesiden er altid opdateret med seneste nyt og anvendes som informationsmedie til medlemmerne.

Alle arrangementer markedsføres på hjemmesiden + mail/brev til medlemmerne og/eller annoncering i lokalavisen.

• Kommende aktiviteter
    SKYDESÆSON 2018 – 2019

Der skydes på tirsdage, kl. 1900 – Hotherskolen, 4652 Hårlev – skydekælderen således:

Vinterskydningen på Hotherskolen i Hårlev fortsætter.

Vi skyder om tirsdagen kl. 19.00 på følgende datoer: Den 5. og 19. samt 26. marts, hvor der er fællesspisning og konkurrence med Faxe Garderforening. Alle er meget velkomne.

Har du spørgsmål til skydningerne – så kan du altid kontakte: Skydeleder & Bestyrelsesmedlem: MAJ-73, Leif Larsen, tlf. 4182 0032 mail: leif@stevnsgarderforening.dk

Vel mødt til skydning. Har du ikke deltaget før – eller er det længe siden – så er dette en god mulighed for at teste de gode gamle skydefærdigheder i godt selskab.

Følg med på vores hjemmeside – der er altid seneste nyt.

Generalforsamling i 2019 vil blive afholdt på Traktørstedet Højeruplund

fredag den 22. marts 2019. Nærmere information vil tilgå hvert enkelt medlem.

Fugleskydning

Fugleskydning 2019. Vi vil i det kommende år afvikle vores traditionelle fugleskydning

hos fanebærer Feb-69 Preben Rasmussen på Humlemose i Lyderslev lørdag den 1. juni 2019.

Vi vil informere om aktiviteterne via mail, brev samt på vores hjemmeside

www.Stevnsgarderforening.dk, der altid er opdateret med seneste nyt.

Vend tilbage til oversigt