Nordsjælland (GF 16)

bo@botoft.dk

Hjemmeside: www.nsgarder.dk

Kort om os

I efteråret 1909 mødtes slagtermester Niels Nielsen, Ølstykke, med nogle gamle gardere på markedspladsen i Frederikssund. De havde alle deltaget i Livgardens 250 års jubilæumsfestligheder. De blev enige om, at de ville starte en garderforening i Frederikssund og indkaldte til en stiftende generalforsamling Fredag d. 3. december 1909 kl.14 på A.C.Petersens Hotel i Frederikssund.

På den stiftende generalforsamling mødte 26 gamle gardere og Nordsjællands Garderforening var en realitet og dens første formand blev initiativtageren, slagtermester Niels Nielsen, Ølstykke.

Seniortur

Nordsjællands garderforening afholder den 16. august Seniortur for medlemmer over 70 år, i forbindelse med turen vil bestyrelsen udnævne Jørgen Nielsen til æresmedlem af foreningen for sit virke i foreningen gennem årene

Husk næste møde 15. september alle medlemmer med ledsagere til spisning, program følger.