Nordsjælland (GF 16)

bo@botoft.dk

Hjemmeside: www.nsgarder.dk

Kort om os

I efteråret 1909 mødtes slagtermester Niels Nielsen, Ølstykke, med nogle gamle gardere på markedspladsen i Frederikssund. De havde alle deltaget i Livgardens 250 års jubilæumsfestligheder. De blev enige om, at de ville starte en garderforening i Frederikssund og indkaldte til en stiftende generalforsamling Fredag d. 3. december 1909 kl.14 på A.C.Petersens Hotel i Frederikssund.

På den stiftende generalforsamling mødte 26 gamle gardere og Nordsjællands Garderforening var en realitet og dens første formand blev initiativtageren, slagtermester Niels Nielsen, Ølstykke.

Bankospil

Onsdag den  1 november 2017 afholdes der  bankospil på Elværket.  Invitation følger senere.

Nytårskur

Fredag den 12 januar  2018 afholdes vores Nytårskur på Pedersholm. Invitation følger senere.