Helsingør & Omegns Garderforening

larsson@skorstensfejeren.dk

www.helsingoergarderforening.dk

• Om vores forening

Helsingør og omegns garderforening er stiftet den 31.januar 1918, foreningen har PT ca. 120 medlemmer.

Foreningen har minimum 4 arrangementer om året, generalforsamling, forårsudflugt, fugleskydning og andespil som de faste, derudover har vi skydeaftener og bowling.

Foreningen deltager i arrangementer lokalt med andre soldater foreninger som  4. maj, Valdemarsdag, Forsvarets dag m.fl.

Foreningen har ved flere lejligheder været vært ved Blå fest arrangementerne.

Bestyrelsens aldersfordeling er fra 26 år til 77 år med de 3 yngste under de 40 år så fremtiden ser lys ud, og hvis nye unge skulle komme til i bestyrelsen, bliver det ikke blandt bar gamle nisser.

• Kommende aktiviteter
    Fugleskydning d. 1. sept. På skydebanerne ved Hellebæk.

Fugleskydningen foregår d. 1. sept  på skydebanen ved Hellebæk, der vil fremkomme særskilt invitation til dette arr med oplysninger om pris og aftenarrangement hertil.

Foredrag om ”Syklubben” og jødernes flugt over Øresund d. 12. okt.

Foredrag om jødernes transport over sundet vil foregå 12 okt og andespillet er d 1 november, begge disse arr vil du modtage nærmere oplysninger om, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Andespil i ”Skydeselskabet” i Stengade d. 1. nov.
    Landsskydning d. 21. sept.

Landsskydningen finder sted 21 sept , desværre samme dag som Forsvarets dag, hvis du har interesse i denne skydning, bedes du rette henvendelse til Bo Jespersen på tlf 2482 0689

Skydning

Sæsonens skydninger starter 3 september på banen på Blokhusvej og vil herefter foregå hver 14 dag, altså tirsdage i lige uger. Som noget nyt vil der være mulighed for at bestille smørrebrød til disse aftner, der bedes du kontakte John Sundsgaard i god tid på tlf 5292 4802

Fanen deltager i:
    Valdemarsmarch d. 14. juni (pt.) opstilling fra kl. 18:30 på Kongevejen skole
    National flagdag d. 5. sept.
    Forsvarets Dag d. 21 sept. På Kronborg.

Der vil tilgå særskilt invitation til arrangementerne med oplysninger om tid, sted, tilmelding og betaling.( Frokost til Forsv. Dag vil koste 160 kr. )

• Kommende aktiviteter

Vend tilbage til oversigt