Helsingør & Omegns Garderforening

larsson@skorstensfejeren.dk

www.helsingoergarderforening.dk

• Om vores forening

Helsingør og omegns garderforening er stiftet den 31.januar 1918, foreningen har PT ca. 120 medlemmer.

Foreningen har minimum 4 arrangementer om året, generalforsamling, forårsudflugt, fugleskydning og andespil som de faste, derudover har vi skydeaftener og bowling.

Foreningen deltager i arrangementer lokalt med andre soldater foreninger som  4. maj, Valdemarsdag, Forsvarets dag m.fl.

Foreningen har ved flere lejligheder været vært ved Blå fest arrangementerne.

Bestyrelsens aldersfordeling er fra 26 år til 77 år med de 3 yngste under de 40 år så fremtiden ser lys ud, og hvis nye unge skulle komme til i bestyrelsen, bliver det ikke blandt bar gamle nisser.

• Kommende aktiviteter
    Vingsted

Også 22. sept. (desværre) er der landsskydning i Vingsted, der tager som sædvanlig, et kompetent hold afsted, har du lyst til at deltage, kan du indhente oplysninger hos Bo Jespersen: b.jespersen72@gmail.com eller tlf. 2429 4728.

ANDESPIL, FREDAG D. 26. oktober
    HUSK OGSÅ GARDERMARCH D. 30. SEPTEMBER

Senere på året vil vi i samarbejde med Marineforeningen og Forsvarsbrødrene arrangere en julefrokost, du vil høre nærmere herom.

Vend tilbage til oversigt