Helsingør og Omegn (GF 41)

Velkommen til Garderforeningen for Helsingør & Omegn

Lars Larsson
Vildrosevej 31
3060 Espergærde
Tlf.: 49 13 51 46
Mob.: 40 42 23 91
larsson@skorstensfejeren.dk

www.helsingoergarderforening.dk

Kort om os

Helsingør og omegns garderforening er stiftet den 31.januar 1918, foreningen har PT ca. 120 medlemmer.

Foreningen har minimum 4 arrangementer om året, generalforsamling, forårsudflugt, fugleskydning og andespil som de faste, derudover har vi skydeaftener og bowling.

Foreningen deltager i arrangementer lokalt med andre soldater foreninger som  4. maj, Valdemarsdag, Forsvarets dag m.fl.

Foreningen har ved flere lejligheder været vært ved Blå fest arrangementerne.

Bestyrelsens aldersfordeling er fra 26 år til 77 år med de 3 yngste under de 40 år så fremtiden ser lys ud, og hvis nye unge skulle komme til i bestyrelsen, bliver det ikke blandt bar gamle nisser.

Skydning

D. 28. november og 12. december kl. 19:00 på banerne ved ”Sommariva”. Du kommer bare!

Bowling

6. december i Allerød kl. 17:45. Tilmelding til tommyaaboe@hotmail.com

100 år’s jubilæum

24. febr. Afholder vi 100 år’s jubilæum, der vil fremkomme særskilt invitation vtil arrangementet, men sæt allerede nu kryds ved datoen