Garderforeningen for Haslev & Omegn

formand@gf-haslev.dk

www.gf-haslev.dk

• Om vores forening

Den 15. april 1924 var 11 gamle gardere samlet på Jernbanehotellet i Haslev med det formål at oprette Garderforeningen for Haslev og Omegn. Endvidere havde yderligere 8 gamle gardere givet tilsagn om at deltage.

Med en lov for Ringsted Garderforening som grundlag afholdtes udvalgsmøde den 28. maj, hvor det blev besluttet at oprette Garderforeningen for Haslev og Omegn og afholde stiftende generalforsamling den 18. juni 1924.

Det viste sig at være et godt initiativ, der blev taget, for trods størrelsen har foreningen vist sin berettigelse og garderånden er stadig til stede blandt medlemmerne.

• Kommende aktiviteter
    Generalforsamling

I henhold til vedtægterne afholdes der ordinær generalforsamling mandag, den 21. januar 2019.

Sidste frist for indsendelse af forslag til behandling på generalforsamlingen er den 15. december.

Nærmere oplysninger om generalforsamlingen vil tilgå medlemmerne.

Vend tilbage til oversigt