Frederiksborg Amts Garderforening

3460 Birkerød

www.frederiksborgamtsgarderforening.dk

• Om vores forening

Frederiksborg Amts Garderforening fejrede i 2010 100 års jubilæum. Foreningen hører, som navnet angiver det, til i Nordsjælland.

Vi har det store privilegium, at Garderkasernen i Høvelte ligger i vores område. Vi har et nært samarbejde med vores regiment.

Foreningens garderstuer ligger på Garderkasernen i kælderen under cafeteriet. Kig ind næste gang, der er „Gardens Dag“!

Foreningen har en meget aktiv skytteafdeling: Frederiksborg Amts Garderforenings Skyttelaug.

Alle medlemmer af Frederiksborg Amts Garderforening er medlemmer af Frederiksborg Amts Garderforenings Skyttelaug. Skyttelavet er medlem af DGI. Det betyder, blandt andet, at man kan have sin våbentilladelse hos skyttelavet – og dermed til en yderst fordelagtig pris.

• Kommende aktiviteter
    Mandag, d. 4. marts, kl. 18:30:

Klubaften i Sergentmessen på Garderkasernen i Høvelte.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Nordre Birks Garderforening.

Lørdag, d. 9. marts, kl. 10:00:

Landsskydning på 15 m på skydebanen i Frederikssund: Odinsvej 4F, 3600 Frederikssund.

Arrangementet er gratis. Det starter med morgenbrød. Herefter skyder vi, og dernæst slutter vi af med smørrebrød.

Tilmelding er nødvendig, hvis man ønsker at deltage i spisningerne. Hvis man blot ønsker at deltage i skydningen, er tilmelding ikke nødvendig.

Tilmelding til Skydeudvalgsmedlem Jørgen Chr. Petersen på telefon: 2651 2910, senest tirsdag, d. 5. marts.

Mandag, 1. april 2019, kl. 18:30:

Klubaften i Sergentmessen på Garderkasernen i Høvelte

Tilmelding til spisning ved klubaftenerne senest henholdsvis fredag d. 1. marts og onsdag, d. 27. marts 2019 til næstformand Søren Terp tlf.: 5154 0957. (Tilmelding til spisningerne ved Landsskydningen; se ovenfor)

Vend tilbage til oversigt