Frederiksborg Amts Garderforening

3460 Birkerød

www.frederiksborgamtsgarderforening.dk

• Om vores forening

Frederiksborg Amts Garderforening fejrede i 2010 100 års jubilæum. Foreningen hører, som navnet angiver det, til i Nordsjælland.

Vi har det store privilegium, at Garderkasernen i Høvelte ligger i vores område. Vi har et nært samarbejde med vores regiment.

Foreningens garderstuer ligger på Garderkasernen i kælderen under cafeteriet. Kig ind næste gang, der er „Gardens Dag“!

Foreningen har en meget aktiv skytteafdeling: Frederiksborg Amts Garderforenings Skyttelaug.

Alle medlemmer af Frederiksborg Amts Garderforening er medlemmer af Frederiksborg Amts Garderforenings Skyttelaug. Skyttelavet er medlem af DGI. Det betyder, blandt andet, at man kan have sin våbentilladelse hos skyttelavet – og dermed til en yderst fordelagtig pris.

• Kommende aktiviteter
    Sensommerudflugt

Lørdag, d. 31. august, kl. 11:00: Sensommerudflugt; evt. med ledsager. Turen går til Krigsmuseet, Tøjhusgade 3, hvor vi mødes til omvisning i udstillingen ”Den Fjerne Krig, Danmarks deltagelse i Afghanistan”.

Efterfølgende spadserer vi til Kanalcafeen, hvor vi får serveret en frokostplatte med én drikkevare. Dette foregår i Frederiksholms Kanal 18.

Deltagerbetaling kr. 200 pr. person.

Mandag, d. 7. oktober, kl. 18:30: Klubaften i Sergentmessen på Garderkasernen.

Tilmelding til arrangementet d. 31. august, samt til spisningen d. 7 oktober til næstformand MAR-1991 Søren Terp, tlf.: 51 54 09 57; hhv. senest d. 15. august og d. 2. oktober.

Gardermarch

Vi mangler hjælpere/vejvisere til gennemførelsen af Gardermarchen d. 29. september: Vær med og få en skøn søndag i skoven, sammen med ca. 1.500 marchgængere.

Opgaven består hovedsageligt i at være vejvisningpost i skoven, og at hjælpe marchdeltagerne på ruten.

På dagen om morgenen bliver du instrueret i, hvad din opgave er: Vi mødes i Garderstuen på Garderkasernen kl. 7:00, og vi plejer at være færdige kl. 15:00

Hvis ovenstående har vakt din interesse, skal du kontakte formand MAR-1992 Kim Dahl Olsen på tlf.: 21 46 10 11

Vend tilbage til oversigt