Frederiksborg Amts Garderforening

3460 Birkerød

www.frederiksborgamtsgarderforening.dk

• Om vores forening

Frederiksborg Amts Garderforening fejrede i 2010 100 års jubilæum. Foreningen hører, som navnet angiver det, til i Nordsjælland.

Vi har det store privilegium, at Garderkasernen i Høvelte ligger i vores område. Vi har et nært samarbejde med vores regiment.

Foreningens garderstuer ligger på Garderkasernen i kælderen under cafeteriet. Kig ind næste gang, der er „Gardens Dag“!

Foreningen har en meget aktiv skytteafdeling: Frederiksborg Amts Garderforenings Skyttelaug.

Alle medlemmer af Frederiksborg Amts Garderforening er medlemmer af Frederiksborg Amts Garderforenings Skyttelaug. Skyttelavet er medlem af DGI. Det betyder, blandt andet, at man kan have sin våbentilladelse hos skyttelavet – og dermed til en yderst fordelagtig pris.

• Kommende aktiviteter
    SENSOMMERARRANGEMENT

Sensommerarrangement: Der arbejdes på at gennemføre et sensommer­arrangement. Der er ikke nu yderligere oplysninger: Følg med på hjemmesiden, i Garderbladet og i F.A.G.-Nyt, som udkommer i løbet af juni.

Kan et Sensommerarrangement ikke gennemføres, er første klubaften i efterårssæsonen mandag d. 3. september.

Vend tilbage til oversigt