.

.

 

Frederiksborg Amts Garderforening 

Forening nr. 18 – stiftet 12. december 1910 

 • Kontaktinformationer 

  Formand        
  MAR-92 Kim Olsen
  Kirsebærhaven 10
  3540 Lynge
  Mob.: 21 46 10 11
  cdc-ko@mail.dk

  Næstformand
  MAR-91 Søren Terp
  Dyssevænget 5
  3300 Frederiksværk
  Tlf.: 51 54 06 57
  s.terp@pc.dk 

  Garderstuen
  Garderkasernen
  Høveltevej 117
  3460 Birkerød

  www.frederiksborgamtsgarderforening.dk

 • Om vores forening 

  Frederiksborg Amts Garderforening fejrede i 2010 100 års jubilæum. Foreningen hører, som navnet angiver det, til i Nordsjælland.

  Vi har det store privilegium, at Garderkasernen i Høvelte ligger i vores område. Vi har et nært samarbejde med vores regiment.

  Foreningens garderstuer ligger på Garderkasernen i kælderen under cafeteriet. Kig ind næste gang, der er „Gardens Dag“!

  Foreningen har en meget aktiv skytteafdeling: Frederiksborg Amts Garderforenings Skyttelaug.

  Alle medlemmer af Frederiksborg Amts Garderforening er medlemmer af Frederiksborg Amts Garderforenings Skyttelaug. Skyttelavet er medlem af DGI. Det betyder, blandt andet, at man kan have sin våbentilladelse hos skyttelavet – og dermed til en yderst fordelagtig pris.

   

 • Kommende aktiviteter
  generalforsamling

  Den 4. februar, ca. kl. 20:00: Ordinær generalforsamling som annonceret i F.A.G.-Nyt, som udkom i december, samt på hjemmesiden.

  Kl. 18:30 samles vi til en ceremoni ved Monumentet for Livgardens faldne. Herefter er der spisning for de, der har tilmeldt sig.

  Deltagelse i generalforsamlingen kræver ikke tilmelding til spisning. Men tilmelding er nødvendig, for at få adgang til kasernen.

  STORMØDE – HØVELTE – 4. marts 2019 kl. 18.30

  De 4 foreninger i Nordsjælland er gået sammen om et møde i Sergentmessen på Garderkasernen i Høvelte til et meget spændende IT-møde om Cyper-kriminalitet – Hacking – Overvågning. Foredrag af edb-sikkerheds ekspert Peter Flittner der har 25 års erfaring med IT farer/trusler. Senest som direktør i en globalt førende online udbyder af software til overvågning. PF. vil komme med gode råd til hvordan vi sikrer vore computere og smartphones bedst muligt. Arrangementet starter kl. 18.30 med spisning, og deltagelse heri koster 100 kr. Fordi arrangementet foregår på Garderkasernen, må vi bede jer om at være meget præcise ved tilmeldingen med angivelse af, hvem I er, ellers kommer I ikke forbi vagten.

Vend tilbage til oversigt