Bornholm (GF 11)

smauritsen@mail.dk

Hjemmeside: www.bornholmsgarderforening.dk

Kort om os

Når vi mødes, er det en uformel, kammeratlig aften. I bestyrelsen prøver vi at sprede vore aktiviteter, således at de virker interessante uanset alder ”gamle gardere”.

I årets løb har vi:

• 1-2 bowling aftener, med / uden vore damer
  • Skydeaftener i Svaneke på 15 m og 200 m. Formand og fanebærer har arrangeret, at vi kan benytte Skytteforeningens baner. Afsluttes altid med hyggeligt samvær over en kop kaffe/øl.
  • Et virksomhedsbesøg, gerne med familie + venner.
  • Den årlige generalforsamling, som indledes med et godt herremåltid og sluttes med et interessant foredrag.

På hjemmesiden kan du hente aktuel viden og generelle informationer om vores forening.

I bestyrelsen lytter vi meget gerne til medlemmernes forslag til nye og andre aktiviteter.

Du behøver ikke at være medlem de første par gange, kom blot og find ud af, om det er noget for dig, – eller ring til bestyrelsen.

Ser mere her