Faaborg-egnens Gamle Gardere

5600 Faaborg
    frostfaaborg@stofanet.dk

• Om vores forening

Faaborgegnens gamle gardere er en lokal forening, der har sin medlemmer i det skønne Sydfyn. Udgangspunkt i Faaborg op til Glamsbjerg mod vest og Vester Skerninge mod øst samt halvvejs mod Odense.

Vi er en gammel forening med over 110 år på bagen, stabilt medlemstal på ca. 85 medlemmer og med en dejlig foreningsånd. Vores største aktivitet er skydning, hvor vi både skyder på 50m. og 15m. med fine resultater.

• Kommende aktiviteter
    SOMMERFEST

Foreningen afholder igen i år sommerfest hos Birthe og Erik Larsen, Trunderupvej 65, 5683 Hårby, der stiller hus og have til rådighed for et sædvanligvis meget hyggeligt arrangement med medbragt mad lørdag den 7. juli kl 17.30.

Tilmelding til Erik på tlf. 64731074 eller mail: birtheeriklarsen@gmail.com.

Vend tilbage til oversigt