Faaborg-egnens Gamle Gardere

5600 Faaborg
    frostfaaborg@stofanet.dk

• Om vores forening

Faaborgegnens gamle gardere er en lokal forening, der har sin medlemmer i det skønne Sydfyn. Udgangspunkt i Faaborg op til Glamsbjerg mod vest og Vester Skerninge mod øst samt halvvejs mod Odense.

Vi er en gammel forening med over 110 år på bagen, stabilt medlemstal på ca. 85 medlemmer og med en dejlig foreningsånd. Vores største aktivitet er skydning, hvor vi både skyder på 50m. og 15m. med fine resultater.

• Kommende aktiviteter
    kammeratskabsaften med skydning

Sæsonens første kammeratskabsaften med skydning afholdes på Telemarken fredag d.  12. oktober kl. 18.00 med spisning af medbragt mad. Vi fortsætter traditionen tro vores kammeratskabsaftener den anden fredag i måneden såfremt lokalerne ikke er reserveret til anden side.

Sommerfesten blev som tidligere år afholdt hos Birthe og Erik Larsen i Trunderup, stor tak til Birthe og Erik for et særdeles vellykket og hyggeligt arrangement.

Jørn Jessen fik ved sidste kammeratskabsaften overrakt vandrepokalen for sine præstationer på skydebanen i årets løb.

Vend tilbage til oversigt