Faaborg-egnens Gamle Gardere

Forening nr. 22 – stiftet 27. august 1911

Om foreningen

Faaborgegnens gamle gardere er en lokal forening, der har sin medlemmer i det skønne Sydfyn. Udgangspunkt i Faaborg op til Glamsbjerg mod vest og Vester Skerninge mod øst samt halvvejs mod Odense.
Vi er en gammel forening med over 110 år på bagen, stabilt medlemstal på ca. 85 medlemmer og med en dejlig foreningsånd. Vores største aktivitet er skydning, hvor vi både skyder på 50m. og 15m. med fine resultater.

Fredag d. 6 december
Inviteres damerne med til vores juleafslutning. Det er denne aften damerne som skyder, (præmier til de 3 bedste skytter) kom og vær med til en hyggelig aften med spisning af medbragt mad, bankospil og mange gevinster.
Generalforsamling
Er fastsat til fredag d. 31 januar 2020 kl. 18.00, herefter spiser vi flæskesteg, derefter kaffe og ostemad.
Alle ovenstående arrangementer afholdes på Skydecentret Telemarken i Faaborg.

Kontaktinformationer

MAR-85 Brian Pedersen