Den Fyenske Garderforening

hgprivat2@gmail.com

www.denfyenske.dk

• Om vores forening

Den Fyenske Garderforening stiftedes den 6. juli 1889, som den første lokale garderforening uden for København. Vi dækker Odense og det centrale Fyn, men vi har også medlemmer i Sverige og Italien. Alle er velkomne i foreningen.

Den tredje torsdag i måneden fra september til april har vi kammeratskabsaften i Skt. Georgs Gildernes lokaler, og vi begynder som regler med et interessant foredrag og derefter er der snitter med øl, dram og kaffe. Og bagefter går snakken eller der bliver spillet kort.

Vores skydeaktiviteter omfatter sommerskydning med riffel på 200 m bane, kaliber 7,62 og om vinteren skyder vi på 15 m bane med salonriffel og pistol, kaliber 0,22. Derud over er der Kongeskydning, Regionsskydning og gennem vores medlemskab af Soldaterforeningernes Fællesrepræsentation Fyn er der Fugleskydning.

Vi har bowlingaftner fire gange om året, og der er også golftuneringer 4 gang om året.

I er altid velkommen til at besøge os.

• Kommende aktiviteter
    Skydning gevær samt pistol

Tirsdag den 5. samt den 12. marts kl.19 skydning i FKS-Hallen, Tranehøjen 5, 5250 Odense

Garderstue

Torsdag den 21. marts kl. 19.30 foredrag vedr. Hesteskadronen.

Bowling

Torsdag den 28. marts kl.19.00 tilmelding til Poul Agertoft / mail poul.agertoft@post.tele.dk

Regionsskydning

Torsdag, den 28. februar kl. 18.30

Særslev Skytteforening / tilmelding til Sendy Alstrøm sehal@pc.dk

Garderstue

Torsdag den 11. april kl.18.30 foredrag vedr. Letbanen v/ Rune Bager, tilmelding til formanden.

Vi har max 25 pladser, så hurtig tilmelding. Hgprivat2@gmail.com

Der vil efter foredraget bliver serveret biksemad.

GOLF 2019

Her er datoerne for den kommende sæson

Fredag den 3. maj / Vestfyn Golfklub, Glamsbjerg
    Fredag den 14. juni / Odense Eventyr Golf Klub, Odense