Den Fyenske Garderforening

hgprivat2@gmail.com

www.denfyenske.dk

• Om vores forening

Den Fyenske Garderforening stiftedes den 6. juli 1889, som den første lokale garderforening uden for København. Vi dækker Odense og det centrale Fyn, men vi har også medlemmer i Sverige og Italien. Alle er velkomne i foreningen.

Den tredje torsdag i måneden fra september til april har vi kammeratskabsaften i Skt. Georgs Gildernes lokaler, og vi begynder som regler med et interessant foredrag og derefter er der snitter med øl, dram og kaffe. Og bagefter går snakken eller der bliver spillet kort.

Vores skydeaktiviteter omfatter sommerskydning med riffel på 200 m bane, kaliber 7,62 og om vinteren skyder vi på 15 m bane med salonriffel og pistol, kaliber 0,22. Derud over er der Kongeskydning, Regionsskydning og gennem vores medlemskab af Soldaterforeningernes Fællesrepræsentation Fyn er der Fugleskydning.

Vi har bowlingaftner fire gange om året, og der er også golftuneringer 4 gang om året.

I er altid velkommen til at besøge os.

• Kommende aktiviteter
    Julefrokost

Torsdag den 13/12 kl.18.30 ”Den store julefrokost” det foregår i vores nye garderstue.

Tilmelding til Henrik Gattrup senest mandag den 10/12 hgprivat@gmail.dk

Skydning gevær samt pistol

Tirsdag den 04/12 kl. 19.00 15 m skydning, gevær & pistol. Det foregår i FKS-Hallen, Tranehøjen 5 5250 Odense

Tirsdag den 8. samt den 15. januar skydning i FKS-Hallen, Tranehøjen 5, 5250 Odense