Assenskredsens Garderforening

Tlf.: 64 74 14 94
    Mob.: 20 93 43 99

• Om vores forening

Foreningens formål: Styrke og vedligeholde det gode kammeratskab for hjemsendte gardere. Foreningens virkeområde er begrænset til Assens kommune.

Arrangementer

I en garderforening med et antal på 80 medlemmer er vores faste tilbud til medlemmerne skydning, bowling, julefrokost, foredrag/virksomhedsbesøg og generalforsamling.

Skydning: Regionale skydninger, landsskydninger og Vingsted.

I maj måned afholder vi Bryggeriet Vestfyen Cup, en udendørs skydning på 50 meter. Pokaler uddeles, der er glaspræmier og smagsprøver fra det lokale bryggeri, amerikansk lotteri med gevinster sponseret af kommunens erhvervsdrivende.

Bowling: Regionsbowling og landsbowling

Julefrokost: Vi inviterer vores ægtefæller med i Assens Marineforenings lokaler.

Foredrag/virksomhedsbesøg: Hvad der byder sig af muligheder.

Generalforsamling: I marts måned. Vi tager vores ægtefæller med. Efter generalforsamlingen serveres kogt torsk.

Samarbejde

Vi samarbejder med Assens Marineforening og Assens Skytteforening omkring lokaler og hjælp til arrangementer, samt samarbejde med de øvrige fynske foreninger.

• Kommende aktiviteter
    Regionsskydning

Nærmere information vil fremgå af kommende garderblade.

Generalforsamling 2019

Endelig dato vil fremgå af kommende garderblade. (der satses på fredag, d. 15.03.2019).

Forårsskydning – Bryggeriet Vestfyen Cup

Skydning på 50 m. afholdes tirsdag, den 14. maj 2019. Nærmere omkring arrangementet vil fremgå af kommende garderblade.

Repræsentantskabsmøde 2019

Vil blive afholdt den 24-25. maj i Slagelse, arrangeret af Garderforeningen for Vestsjælland. Så sæt X i din kalender og afvent tilmeldingsinfo i garderbladet. Vi kan så efterfølgende arrangere kørsel til Slagelse.

Vend tilbage til oversigt