Assenskredsens Garderforening

Tlf.: 64 74 14 94
    Mob.: 20 93 43 99

• Om vores forening

Foreningens formål: Styrke og vedligeholde det gode kammeratskab for hjemsendte gardere. Foreningens virkeområde er begrænset til Assens kommune.

Arrangementer

I en garderforening med et antal på 80 medlemmer er vores faste tilbud til medlemmerne skydning, bowling, julefrokost, foredrag/virksomhedsbesøg og generalforsamling.

Skydning: Regionale skydninger, landsskydninger og Vingsted.

I maj måned afholder vi Bryggeriet Vestfyen Cup, en udendørs skydning på 50 meter. Pokaler uddeles, der er glaspræmier og smagsprøver fra det lokale bryggeri, amerikansk lotteri med gevinster sponseret af kommunens erhvervsdrivende.

Bowling: Regionsbowling og landsbowling

Julefrokost: Vi inviterer vores ægtefæller med i Assens Marineforenings lokaler.

Foredrag/virksomhedsbesøg: Hvad der byder sig af muligheder.

Generalforsamling: I marts måned. Vi tager vores ægtefæller med. Efter generalforsamlingen serveres kogt torsk.

Samarbejde

Vi samarbejder med Assens Marineforening og Assens Skytteforening omkring lokaler og hjælp til arrangementer, samt samarbejde med de øvrige fynske foreninger.

• Kommende aktiviteter
    JUNI

Repræsentantskabsmøde 2018 vil blive afholdt den 8-10. juni i Randers, arrangeret af Garderforeningen for Randers By og Omegn. Så sæt X i din kalender og afvent tilmeldingsinfo i garderbladet. Vi kan så efterfølgende arrangere kørsel til Randers.

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Valdemarsdag, fredag, d. 15.06.2018

Toldstrupselskabets markering af frihedskæmperen Jens Toldstrups fødselsdag, d. 30.06.2018

Den Nationale Flagdag for Danmarks Udsendte, onsdag, den 5. september 2018

Landsskydning i Vingsted, lørdag, den 22. september 2018

Sæt X i din kalender og husk tilmelding til formanden, såfremt du ønsker at deltage.

Vend tilbage til oversigt