.

.

 

Garderforeningen for Varde & Omegn 

Forening nr. 72 – stiftet 8. maj 1957 

 

 • Kontaktinformationer 

  Formand
  Carsten Christensen
  Tranbjergvej 16, Helle
  6800 Varde
  Tlf.: 75 19 50 02
  Mob.: 40 11 30 02
  ccskovgaarden@godmail.dk

  www.varde-omegns-garderforening.dk

   

 • Om vores forening 

  Vi har i Varde og omegns Garderforening påtaget os ansvaret for at holde sammen på hjemsendte gardere. Dette gør vi ved at deltage/gøre os synlige i lokalsamfundets arrangementer omkring Danmarks befrielse i mindelunden Varde, flagdagen 5. september på Varde torv og andre arrangementer omkring Varde kaserne. Så der kan I altid finde os og få en snak.

  Af andre aktiviteter kan nævnes vores årlige generalforsamling, sommerudflugten og ålespisning i efteråret. Alle aktiviteter er opbygget om kammeratlig samvær. Vær ikke bange for at møde op, vi har alle en fælles fortid og dermed fælles interesse i at holde vores forening igang.

   

 • Kommende aktivteter
  SOMMERUDFLUGT

  Varde og omegnes garderforening afholder i år deres sommerudflugt på Oksbøl Kaserne. Onsdag d. 21. August 2019 hvor vi for en rundvisning i øvelses og skyde terrænet og en tur ind i Brikby. Vi mødes ved P. Pladsen ud for hovedindgangen til Oksbøl kaserne kl. 18.30. Turen er også for påhæng og børn. Den endelige program kommer i næste nr. af garderbladet. Tilmelding til formanden Carsten Christensen på mobil 40113002 eller via vores hjemmeside www.varde-omegnes-garderforening.dk

   
Vend tilbage til oversigt