Sønderjydsk (GF 46)

Hjemmeside: www.sonderjydskgarderforening.dk

Skærmbillede 2015-03-31 kl. 15.55.07

Kort om os

Sønderjydsk Garderforening er stiftet i 1920 og dermed den ældste af de tre Sønderjydske Garderforeninger.

Trods alderen anser vi ikke foreningen som en gammel og støvet sag!

Vi er først og fremmest en soldaterforening og vi gør meget for kammeratskabet internt i foreningen, og særligt plejer vi forholdet og kontakten til regimentet og det tjenestegørende personel.

Med passende mellemrum gennemfører Sønderjydsk Garderforening større events og gerne i samarbejde med Livgarden som f.eks. deltagelse i AIR SHOW i Skrydstrup, busture til årgangsparader mv.

Den årlige fugleskydning sammen med Livgarden er ligeledes et fast årligt indslag i foreningslivet.

Indkaldelse til generalforsamling:

Der indkaldes hermed til generalforsamling på Den gamle Kro i Graasten lørdag den 4. november 2017 kl. 10.00 til brunch og efterfølgende generalforsamling. Dagsorden efter lovene.

Se mere her