Fredericia og Omegn (GF 29)

Velkommen til Garderforeningen for Fredericia og Omegn

Jørgen Jeppesen
Krügersvej 19, Sanddal
7000 Fredericia
Mob.: 26 20 12 12
mail@jeppe-reklame.dk

Hjemmeside: www.garder-fredericia.dk

Kort om os

Foreningen blev stiftet den 28. oktober 1912.

Fra protokollen kan berettes: ”Fredag den 28. marts 1913 afholdtes Torskegilde i Forsamlingsbygningen. – Der serveredes kogt torsk, koldt bord, øl og snaps for en betaling af 2 kroner og 20 øre pr. medlem.” – og siden da, har marts måned været placeringen for den årlige generalforsamling, hvor der udover generalforsamlingen bliver hygget med mangt en Gardersnak og ditto historier under indtagelsen af f.eks. koldt bord med lune retter, gule ærter og pandekager med is eller som senest stegt flæsk med persillesovs – dog holder prisen fra 1913 ikke helt mere.

Ud over generalforsamlingen afholder foreningen virksomhedsbesøg, udflugter, grill- og madkurvsture, skydninger, juletræsture, bowling, filmaftener og lign. arrangementer. De fleste arrangementer er med deltagelse af ledsagere.

SKYDNING:

Vi skyder hver onsdag i Middelfart – Kontakt Bent  – 2849 8365 for nærmere information.

BOWLING:

BEMÆRK : I 2017 flytter vi bowling til den første torsdag i måneden.