Esbjerg & Omegns Garderforening

garderforeningen@mail.dk

• Om vores forening

Foreningens formål er:

På upolitisk grundlag at varetage og vedligeholde agtelse og respekt for kongehuset, Fædreland og til landets værn samt at  sammenknytte og styrke de kammeratlige bånd blandt medlemmerne.

På værdig vis hædre afdøde medlemmer ved deltagelse i  begravelsen eller under de omstændigheder familien måtte ønske.

På forskellig vis at arrangere kammeratlige sammenkomster som foredrag, virksomhedsbesøg og skydning.

• Kommende aktiviteter
    Besøg på Pansermuseet i Oksbøl:

Onsdag d. 25 september kl. 19.00, er vi inviteret ud at se Pansermuseet i Oksbøl. Der vil være rundvisning ved gl. garder NOV-66 Bo Hagsten. Tag partner, børn, børnebørn med.

Pris: 20 Kr. Pr. Person. Der vil være mulighed for køb af Øl/Vand.

Adresse: Pansermuseet, Industrivej 18. 6840 Oksbøl.

Tilmelding: Senest d. 23 september til formand AUG-76 Kim Michael Andersen på tlf: 2625 0853 eller mail: kimmichaelandersen@gmail.com

Har du ikke mulighed for transport, giv da besked ved tilmelding, så finder vi ud af samkørsel. Vel mødt.

Vend tilbage til oversigt