Esbjerg & Omegns Garderforening

garderforeningen@mail.dk

• Om vores forening

Foreningens formål er:

På upolitisk grundlag at varetage og vedligeholde agtelse og respekt for kongehuset, Fædreland og til landets værn samt at  sammenknytte og styrke de kammeratlige bånd blandt medlemmerne.

På værdig vis hædre afdøde medlemmer ved deltagelse i  begravelsen eller under de omstændigheder familien måtte ønske.

På forskellig vis at arrangere kammeratlige sammenkomster som foredrag, virksomhedsbesøg og skydning.

• Kommende aktiviteter
    Krondyrstur 2018

Igen i år, er vi af LAF Esbjerg (Luftværns Artilleristerne) inviteret til krondyrstur, søndag d. 23. september.

Program:

Kl. 13.00   Mødested/parkering ved Ho Kro, Hovej 34, 6857 Blåvand.

Kl. 13.10   Med Naturbussen på tur til Skallingen, varighed 2-3 timer- medbring selv kaffe m.m.

Kl. 15.30   Til Grærup Langsø, hvor de brunstige hjorte brøler og vogter på deres rudel.

Kl. 16.00   Afgang mod grillhytten i Alslev.

Kl. 17.00   Spisning i Grillhytten, Dinesens Skovpark Alslev, Irisvej 20, Alslev, 6800 Varde.

Det bliver en Naturoplevelse af særklasse og dertil hygge, snak og grillmad.

Pris for arrangementet er sat til Kr. 200 pr. person—inklusiv tur med ”Naturbussen”.

I skal selv medbringe tallerken, bestik og kaffe. Der serveres Bøffer, salat, flutes og der er et glas rødvin (eller to) til alle samt øl/vand.

Tilmelding senest d. 7. september til Formand AUG-76 Kim M. Andersen på tlf. 26 25 08 53 eller mail. kimmichaelandersen@gmail.com  Vel mødt.

Vend tilbage til oversigt