Garderforeningen for Als & Sundeved

• Om vores forening

• Kommende aktiviteter
    Generalforsamling torsdag den 21. marts 2019 kl. 18.30

Vi nærmer os atter årets generalforsamling, der afholdes på Vollerup Kro med dagsorden ifølge vedtægterne. Forslag der ønskes behandlet, skal indgives skriftligt til formanden senest 4 dage inden generalforsamlingen.

Mød op til denne hyggelige aften, hvor der bliver serveret Eisbein med Sauerkraut. Der kan mod bestilling også serveres Wienerschnitzel.

Bindende tilmelding foretages til formanden senest torsdag den 14. marts 2019, gerne på ovenstående mailadresse eller sms til mobil 40114827.

Kontingentopkrævningen udsendes snart og de, som endnu ikke har fået tilmeldt betalingen til automatisk betaling (PBS), opfordres til at gøre dette, da det vil lette kassererens arbejde og du samtidig slipper for at modtage et FI-indbetalingskort med posten.

På glædeligt gensyn til generalforsamlingen.

Vend tilbage til oversigt