Garderforeningen for Skanderborg & Omegn

jben@post.tele.dk

www.skanderborg-garderforening.dk

• Om vores forening

Vi er en aktiv garderforening med 71 medlemmer.

Der er to 15 meter landsskydninger, en katteskydning kombineret med 15 meterskydning i januar/februar. Disse skydninger afholdes i Morten Børup Hallen i Skanderborg. 200 meter skydning i Honum deltager vi i to gange i august sammen med Garderforeningen for Horsens og Omegn.

Generalforsamling afholdes anden torsdag i oktober med spisning, generalforsamling, uddeling af jubilæumsmedaljer og skydepræmier, som oftest uddeles af den inviterede gæstetaler.

I oktober og november afholdes to Bankospil for foreningens medlemmer med familie og venner. Der er gode præmier og rigtig god stemning og hygge.

Vi arrangerer og deltager i virksomhedsbesøg sammen med Garderforeningen for Odder og Omegn, hvor der altid er rigtig stor tilslutning.

I 2016, hvor foreningen fyldte 100 år, blev Repræsentantskabsmødet afholdt i Skanderborg med stor opbakning fra de fleste garderforeninger. Livgardens Musikkorps afholdt en fantastisk koncert i Kulturhuset, ligesom korpset gik forrest, da alle garderne marcherede gennem Skanderborg.

• Kommende aktiviteter
    Generalforsamling

Husk generalforsamling med middag for foreningens medlemmer torsdag den 11. oktober 2018 kl. 18.30 i Borgernes Hus, Søballevej 6A, Veng, 8660 Skanderborg.

Vicepræsident Jens Saabye Nielsen kommer og deltager i middag og generalforsamling, ligesom han vil uddele hæderstegn og skydepræmier.

Indbydelse vil blive tilsendt foreningens medlemmer.

Bankospil

Husk, at vi spiller bankospil den 25. oktober og den 22. november 2018 på Restaurant Sølyst, Sølystvej 32, 8660 Skanderborg. Tag gerne familie og venner med.

Der er gode præmier: ænder, ribbenstege, kyllinger, rødvin og chokolade.

Vi hygger os i pausen med kaffe og oste-/rullepølsemadder.

Kom i god tid, så du kan vælge dine vinderplader. Skanderborg Marineforening og Garderforeningens medlemmer opfordres til at møde op i stort tal.

Vend tilbage til oversigt