.

.

 

Garderforeningen for Skanderborg & Omegn 

Forening nr. 36 – stiftet 4. februar 1916

 

 • Kontaktinformationer

  Formand
  Asger Thykjær
  Hardrupvej 65, Vedslet
  8732 Hovedgård
  Tlf.: 21 66 65 59
  brittaogasger@fibermail.dk

  Kasserer
  Jørn Bech Nielsen
  Tlf.: 23 25 28 29
  jben@post.tele.dk

  www.skanderborg-garderforening.dk

   

 • Om vores forening 

  Vi er en aktiv garderforening med 71 medlemmer.

  Der er to 15 meter landsskydninger, en katteskydning kombineret med 15 meterskydning i januar/februar. Disse skydninger afholdes i Morten Børup Hallen i Skanderborg. 200 meter skydning i Honum deltager vi i to gange i august sammen med Garderforeningen for Horsens og Omegn.

  Generalforsamling afholdes anden torsdag i oktober med spisning, generalforsamling, uddeling af jubilæumsmedaljer og skydepræmier, som oftest uddeles af den inviterede gæstetaler.

  I oktober og november afholdes to Bankospil for foreningens medlemmer med familie og venner. Der er gode præmier og rigtig god stemning og hygge.

  Vi arrangerer og deltager i virksomhedsbesøg sammen med Garderforeningen for Odder og Omegn, hvor der altid er rigtig stor tilslutning.

  I 2016, hvor foreningen fyldte 100 år, blev Repræsentantskabsmødet afholdt i Skanderborg med stor opbakning fra de fleste garderforeninger. Livgardens Musikkorps afholdt en fantastisk koncert i Kulturhuset, ligesom korpset gik forrest, da alle garderne marcherede gennem Skanderborg.

   

 • Kommende aktiviteter 
Vend tilbage til oversigt