Garderforeningen for Skanderborg & Omegn

freddy.jacobsen@post.tele.dk

www.skanderborg-garderforening.dk

• Om vores forening

Vi er en aktiv garderforening med 71 medlemmer.

Der er to 15 meter landsskydninger, en katteskydning kombineret med 15 meterskydning i januar/februar. Disse skydninger afholdes i Morten Børup Hallen i Skanderborg.

200 meter skydning i Honum deltager vi i to gange i august sammen med Garderforeningen for Horsens og Omegn.

Generalforsamling afholdes anden torsdag i oktober med spisning, generalforsamling, uddeling af jubilæumsmedaljer og skydepræmier, som oftest uddeles af den inviterede gæstetaler – i 2015 Præsident Flemming Rytter.

I oktober og november afholdes to Bankospil for foreningens medlemmer med familie og venner. Der er gode præmier og rigtig god stemning og hygge.

Vi arrangerer og deltager i virksomhedsbesøg sammen med Garderforeningen for Odder og Omegn, hvor der altid er rigtig stor tilslutning.

I 2016, hvor foreningen fylder 100 år, skal Repræsentantskabsmødet afholdes i Skanderborg, hvor vi glæder os til stor opbakning fra hele landet.

• Kommende aktiviteter

Vend tilbage til oversigt