Garderforeningen for Skanderborg & Omegn

freddy.jacobsen@post.tele.dk

www.skanderborg-garderforening.dk

• Om vores forening

Vi er en aktiv garderforening med 71 medlemmer.

Der er to 15 meter landsskydninger, en katteskydning kombineret med 15 meterskydning i januar/februar. Disse skydninger afholdes i Morten Børup Hallen i Skanderborg.

200 meter skydning i Honum deltager vi i to gange i august sammen med Garderforeningen for Horsens og Omegn.

Generalforsamling afholdes anden torsdag i oktober med spisning, generalforsamling, uddeling af jubilæumsmedaljer og skydepræmier, som oftest uddeles af den inviterede gæstetaler – i 2015 Præsident Flemming Rytter.

I oktober og november afholdes to Bankospil for foreningens medlemmer med familie og venner. Der er gode præmier og rigtig god stemning og hygge.

Vi arrangerer og deltager i virksomhedsbesøg sammen med Garderforeningen for Odder og Omegn, hvor der altid er rigtig stor tilslutning.

I 2016, hvor foreningen fylder 100 år, skal Repræsentantskabsmødet afholdes i Skanderborg, hvor vi glæder os til stor opbakning fra hele landet.

• Kommende aktiviteter
    200 meter skydning i Honum 6. og 13. august

Mandagene den 6. og 13. august kl. 18.00: 200-meter landsskydninger.

Landsskydninger med 6,5 mm gevær på 200-meter skydebanen ved Honum, Nørre Snedevej 118, 8763 Rask Mølle mellem Horsens og Nørre Snede.

Garderforeningen for Horsens og Omegn kommer også og skyder, så disse to aftener er værd at reservere. Der er gode præmier at gå efter.

Vend tilbage til oversigt