Skanderborg og Omegn (GF 36)

Velkommen til Garderforeningen for Skanderborg og Omegn

Asger Thykjær
brittaogasger@fibermail.dk

Freddy Jacobsen
freddy.jacobsen@post.tele.dk

Hjemmeside: www.skanderborg-garderforening.dk

Repræsentantskabsmøde 2016

Vi gør opmærksom på, at Repræsentantskabsmødet i 2016 afholdes i Skanderborg af Garderforeningen for Skanderborg og Omegn lørdag den 28. maj 2016.

Glæd jer til Kammeratskabsaften, Andagt, March, Repræsentantskabsmøde, Aftenfest og Golf.

Kort om os

Vi er en aktiv garderforening med 71 medlemmer.

Der er to 15 meter landsskydninger, en katteskydning kombineret med 15 meterskydning i januar/februar. Disse skydninger afholdes i Morten Børup Hallen i Skanderborg.

200 meter skydning i Honum deltager vi i to gange i august sammen med Garderforeningen for Horsens og Omegn.

Generalforsamling afholdes anden torsdag i oktober med spisning, generalforsamling, uddeling af jubilæumsmedaljer og skydepræmier, som oftest uddeles af den inviterede gæstetaler – i 2015 Præsident Flemming Rytter.

I oktober og november afholdes to Bankospil for foreningens medlemmer med familie og venner. Der er gode præmier og rigtig god stemning og hygge.

Vi arrangerer og deltager i virksomhedsbesøg sammen med Garderforeningen for Odder og Omegn, hvor der altid er rigtig stor tilslutning.

I 2016, hvor foreningen fylder 100 år, skal Repræsentantskabsmødet afholdes i Skanderborg, hvor vi glæder os til stor opbakning fra hele landet.

Bankospil

Husk, at vi spiller bankospil den 23. november 2017 på Restaurant Sølyst, Sølystvej 32, 8660 Skanderborg. Tag gerne familie og venner med.

Der er gode præmier: ænder, ribbenstege, kyllinger, rødvin og chokolade.

Vi hygger os i pausen med kaffe og oste-/rullepølsemadder.

Kom i god tid, så du kan vælge dine vinderplader. Skanderborg Marineforening og Garderforeningens medlemmer opfordres til at møde op i stort tal.

Se mere her