Garderforeningen for Silkeborg & Omegn

vm@margrethe-huset.dk

www.silkeborg-garderforening.dk

• Om vores forening

Garderforeningen for Silkeborg og  omegn er en aktiv forening, der lægger vægt på at bevare det sammenhold vi lærte at sætte pris på ved Den Kongelige Livgarde.

Vi arrangerer skydning, vandreture, teaterture, udflugter, virksomhedsbesøg, foredrag med diverse interessante personer, og meget mere.

Derfor uden deltager vi i 4. Maj arrangement på Vestre Kirkegård, samt 5. September ved mindestenen for de udsendte, som Foreningen har fået opsat på Alderslyst Kirkegård,  ved at deltage i disse arrangementer, kan du møde nogle af dine kammerater fra din egen årgang.

Medlemstallet svinger mellem 225 til 250.

Husk: EN GANG GARDER-ALTID GARDER.

Foreningen kan levere vin med deres helt egen etiket, samt De Kongelige Livgardes portvin.

• Kommende aktiviteter
    SEJLTUR MED FALKEN

Tirsdag den 21. august 2018 kl. 17.45 – afsejling kl. 18.00

Sejltur med Falken på Silkeborgssøerne. Der serveres et  måltid varm mad med øl eller vand.

Tilmelding senest søndag den  15.07. til Erik Tjener 30488425 eller eriktjener@gmail.dk

Se mere Her

Vend tilbage til oversigt