Garderforeningen for Silkeborg & Omegn

vm@margrethe-huset.dk

www.silkeborg-garderforening.dk

• Om vores forening

Garderforeningen for Silkeborg og  omegn er en aktiv forening, der lægger vægt på at bevare det sammenhold vi lærte at sætte pris på ved Den Kongelige Livgarde.

Vi arrangerer skydning, vandreture, teaterture, udflugter, virksomhedsbesøg, foredrag med diverse interessante personer, og meget mere.

Derfor uden deltager vi i 4. Maj arrangement på Vestre Kirkegård, samt 5. September ved mindestenen for de udsendte, som Foreningen har fået opsat på Alderslyst Kirkegård,  ved at deltage i disse arrangementer, kan du møde nogle af dine kammerater fra din egen årgang.

Medlemstallet svinger mellem 225 til 250.

Husk: EN GANG GARDER-ALTID GARDER.

Foreningen kan levere vin med deres helt egen etiket, samt De Kongelige Livgardes portvin.

• Kommende aktiviteter
    Bowling

Husk bowling tirsdag den 6. november 2018 kl 18.00. Vi bpowler en time, derefter spisning. Ledsagere er velkomne.

Tilmelding til formanden senest den 15. oktober 2018 på 20 60 66 33 eller jakobnorgaard@yahoo.com

Se mere Her

Vend tilbage til oversigt