Ringkøbing og Omegn (GF 39)

Velkommen til Garderforeningen for Ringkøbing og Omegn

Anders Christensen Bjerg
Lindevej 20
6971 Spjald
lindevej.20@dlgtele.dk

Hjemmeside: www.dg39.dk

Kort om os

Ringkøbing og Omegns Garderforening blev stiftet 27. december 1916.

Foreningen har ca. 100 medlemmer og aktiviteterne i foreningen spænder over en bred vifte af mange interessante emner. Foreningens årlige generalforsamling bliver afviklet ultimo februar måned, der deltages i De Danske Garderforeningers Landsskydninger både på 15 m. og 200 m., endvidere har foreningen i mange år haft to årlige pokalskydninger sammen med vores naboforening, Garderforeningen for Skjern og Omegn. To gange om året bliver foreningens medlemmer inviteret til familiebowling, ligesom der næsten hvert år bliver arrangeret en sommerudflugt for medlemmerne med deres familie, turene er typisk et besøg på en interessant fabrik eller institution, det kan også være en tur til en seværdighed.

Foreningen har ingen planlagte aktiviteter.

Skærmbillede 2015-03-20 kl. 17.18.40