Garderforeningen for Odder & Omegn

8300 Odder
    garderforeningen.odder@gmail.dk

• Om vores forening

Vi er grundlagt I 1909 og den 12. forening der indmeldte sig i De Danske Garderforeninger.

I 2008 fik ved sponsores hjælp en ny fane. Vi afholder 3-4 hyggelige arrangementer om året, og vi deltager i Formands- og Repræsentantskabsmøder for at være opdateret.

For at begrænse kontingentet vil vi gerne kunne udsende information til medlemmerne via E-mail. Er du ”gammel” garder med lyst til at møde andre gardere ? Så meld dig ind i foreningen.

Som medlem vi du modtage Garderbladet, der vil holde dig orienteret om livgardens aktiviteter.

• Kommende aktiviteter
    Virksomhedsbesøg hos Staermose Industry

Ballevej 11, odder.

Onsdag den 7. nov. 2018 kl. 19.00