Odder og Omegn (GF 12)

8300 Odder
garderforeningen.odder@gmail.dk

Kort om os

Vi er grundlagt I 1909 og den 12. forening der indmeldte sig i De Danske Garderforeninger.

I 2008 fik ved sponsores hjælp en ny fane. Vi afholder 3-4 hyggelige arrangementer om året, og vi deltager i Formands- og Repræsentantskabsmøder for at være opdateret.

For at begrænse kontingentet vil vi gerne kunne udsende information til medlemmerne via E-mail. Er du ”gammel” garder med lyst til at møde andre gardere ? Så meld dig ind i foreningen.

Som medlem vi du modtage Garderbladet, der vil holde dig orienteret om livgardens aktiviteter.

Oktoberfest med ledsager, fredag d. 6. okt. kl. 18

Nilles Kro, Sabro.

Festen er arrangeret af Garderforeningerne: Samsø – Djursland – Odder – Skanderborg – Randers samt Aarhus

Oktoberfestmenu pris kr. 275,- pr. person excl. drikkevarer. Max. 130 prs.

Påklædning: fri, evt. lederhosen.

Mulighed for overnatning til Garderpris.

Se yderligere under Region II i Garderbladet eller på: www.aarhusgarderforening.dk

eller kontakt 2032 3318

Tilmelding og betaling senest: 1. sept. til Nordea Bank Reg.nr. 2500 Kontonr. 6445460336. Husk at anføre navn.