Garderforeningen for Holstebro & Omegn

Forening nr. 26 – stiftet 6. maj 1912

Om foreningen

Foreningens formål er at sammenknytte og styrke det kammeratlige bånd blandt medlemmerne, hvilket søges tilvejebragt ved sportslige aktiviteter, virksomhedsbesøg, sammen­komster, fester og lignende.
Foreningens hjemsted er Holstebro kommune.
Foreningen er startet i 1912 af en flok gamle Garder som syntes det ville være en god ide at der også i Holstebro, var et samlings sted for hjemsendt Garder til kammeratligt samvær og fælles hygge. Foreningen dækker dag området Holstebro og Struer kommune
100 års jubilæum i 2012 blev fejret på værdig vis med ca. 120 personer på hotel Schaumburg
I samme anledning donerede foreningen 25.000 kr. til rekreationshjemmet for udsendte soldater, i forbindelse med KFUM’s soldaterhjem i Holstebro.

Vinterens skydeaftener i Mejrup
Alle aftener kl 19.00, skydning og samvær.
Den 28. okt. – 18. nov. – 9. dec. (juleskydning) jan.- 27. jan. – 17. feb. – 9. mar.
Skydning i Give, afklares i løbet af sæsonen.

Kontaktinformationer

Søren Grågård Tokkesdal Lund