Garderforeningen for Holstebro & Omegn

7560 Hjerm
    soerengtl@hotmail.com

• Om vores forening

Foreningens formål er at sammenknytte og styrke det kammeratlige bånd blandt medlemmerne, hvilket søges tilvejebragt ved sportslige aktiviteter, virksomhedsbesøg, sammen­komster, fester og lignende.

Foreningens hjemsted er Holstebro kommune.

Foreningen er startet i 1912 af en flok gamle Garder som syntes det ville være en god ide at der også i Holstebro, var et samlings sted for hjemsendt Garder til kammeratligt samvær og fælles hygge. Foreningen dækker dag området Holstebro og Struer kommune

100 års jubilæum i 2012 blev fejret på værdig vis med ca. 120 personer på hotel Schaumburg

I samme anledning donerede foreningen 25.000 kr. til rekreationshjemmet for udsendte soldater, i forbindelse med KFUM’s soldaterhjem i Holstebro.

• Kommende aktiviteter
    Generalforsamling den 3. oktober

I sergentmessen hos JDR. Dagsorden i henhold til vedtægterne

Vinterens skydeaftener i Mejrup

Alle aftener kl 19.00, skydning og samvær.
    Den 7. okt. – 28. okt. – 18. nov. – 9. dec. (juleskydning) jan.- 27. jan. – 17. feb. – 9. mar.

Skydning i Give, afklares i løbet af sæsonen.

Vend tilbage til oversigt