Garderforeningen for Herning & Omegn

Forening nr. 23 – stiftet 10. oktober 1911

Allerførst: Velkommen som medlem i Garderforeningen for Herning og Omegn.
I bestyrelsen er vi glade for at du har valgt at melde dig ind i foreningen, og dermed bidrage til at holde traditionerne i hævd.
Garderforeningens formål er jo netop at give gamle gardere mulighed for at genopleve og fastholde kammeratskab, sammenhold, korpsånd og traditioner, som man lærte at værdsætte under tjenesten ved Den Kongelige Livgarde.
I foreningen er vi omkring 250 medlemmer, der i levealder spænder fra omkring 90 år og til de der netop er hjemsendt, altså et spænd over flere generationer. Det betragter vi i bestyrelsen som en styrke.
Når du så kigger på bestyrelsen, kommer du måske til den konklusion at ”de er lidt grå i toppen” – men lad dig ikke narre af det – vi er klar til det meste!
Og hvorfor siger jeg så det i et velkomstbrev? – Jo, uanset om vi er grå – eller unge -veteraner, så er der plads til alle i foreningen, og vi vil gerne skabe rammerne for at alle kan være med, og få mulighed for at mødes og holde kammeratskabet ved lige.
Der er mange der har travlt i hverdagen, og derfor ikke kan afse megen tid til Garderforeningen. Det har vi naturligvis stor forståelse for, og derfor er foreningens aktiviteter også et tilbud – man binder sig ikke til mere end man har tid og lyst til.
Traditionen tro, så mødes vil til skydning, bowling, virksomhedsbesøg og en sommertur til et spændende sted i Danmark. Det er der mange der har stor fornøjelse af, og du er naturligvis også mere end velkommen til at deltage i det omfang du har lyst.
Derudover, så er vi altid klar til at bakke op om andre ideer til aktiviteter der kan relateres til foreningens formål. Har du en god idé, så lad den endelig ikke blive i lommen, men kom frem med den – foreningen er klar til at bakke op, og støtte i det omfang det er muligt.
Alt det kan du læse mere om i Garderbladet, som du med dit medlemskab automatisk får tilsendt. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at tage kontakt til bestyrelsen.
Endnu engang velkommen som medlem af Garderforeningen for Herning og Omegn.

Skydning
Tirsdag den 29/10, 12/11, 19/11 og 26/11 kl 19:00: Vinterskydning i kælderen på Lundgaardskolen, Tjørring
Vi vil være til stede og hjælpe alle gl. gardere der ønsker at skyde. Vi hygger os med en kop kaffe og som ny skal du ikke føle dig utryg – vi er der for at hjælpe på alle måder. Har du spørgsmål – så kontakt venligst:
Skydeansvarlig JAN-73 Ole Haustrup Andersen, Kirsebærmosen 31, Haunstrup, 7400 Herning mosegaarden@hotmail.dk  tlf: 97 16 19 59, mobil: 23 23 20 59.
JULEHYGGE – tirsdag den 10/12 kl. 18:00:
Kom og vær med til denne hyggelige aktivitet, hvor du har mulighed for at vinde store flotte præmier. Vi serverer glögg og æbleskiver, hvorefter vi går i gang med amerikansk lotteri (5,- kr. pr lod) efterflugt af banko (3 plader for 100,- kr.). Mens vi spiller, er der kaffe og småkager.
Sted: Skydebanen i kælderen på Lundgaardskolen, Tjørring. Tilmelding nødvendig til OKT-77 Claus Eegholm eegholm@post.tele.dk mobil: 60 77 77 77.

Kontaktinformationer

Claus Eegholm