Garderforeningen for Herning & Omegn

ruthholger@hotmail.com

www.gfho.dk

OPFORDRING TIL FORENINGENS MEDLEMMER

Da den nemmeste og hurtigste måde at kontakte foreningens medlemmer  er via mail opfordres alle medlemmer til at oplyse deres mail-adresse og bopæl til foreningen.

For at være sikker på at vores adresseliste er helt ajour beder vi alle indsende deres mailadresse på klinch@webspeed.dk hurtigst mulig – skifter du senere mailadresse – bopæl håber vi at du oplyser foreningen når den nye blive aktuel.

HUSK: DU KAN LÅNE GARDERFORENINGENS

Bordfaner til enhver festlig lejlighed. Henvendelse i god tid, til Holger Østergaard på ruthholger@hotmail.com eller mobil 29 45 19 80.

• Om vores forening

Allerførst: Velkommen som medlem i Garderforeningen for Herning og Omegn.

I bestyrelsen er vi glade for at du har valgt at melde dig ind i foreningen, og dermed bidrage til at holde traditionerne i hævd.

Garderforeningens formål er jo netop at give gamle gardere mulighed for at genopleve og fastholde kammeratskab, sammenhold, korpsånd og traditioner, som man lærte at værdsætte under tjenesten ved Den Kongelige Livgarde.

I foreningen er vi omkring 250 medlemmer, der i levealder spænder fra omkring 90 år og til de der netop er hjemsendt, altså et spænd over flere generationer. Det betragter vi i bestyrelsen som en styrke.

Når du så kigger på bestyrelsen, kommer du måske til den konklusion at ”de er lidt grå i toppen” – men lad dig ikke narre af det – vi er klar til det meste!

Og hvorfor siger jeg så det i et velkomstbrev? – Jo, uanset om vi er grå – eller unge -veteraner, så er der plads til alle i foreningen, og vi vil gerne skabe rammerne for at alle kan være med, og få mulighed for at mødes og holde kammeratskabet ved lige.

Der er mange der har travlt i hverdagen, og derfor ikke kan afse megen tid til Garderforeningen. Det har vi naturligvis stor forståelse for, og derfor er foreningens aktiviteter også et tilbud – man binder sig ikke til mere end man har tid og lyst til.

Traditionen tro, så mødes vil til skydning, bowling, virksomhedsbesøg og en sommertur til et spændende sted i Danmark. Det er der mange der har stor fornøjelse af, og du er naturligvis også mere end velkommen til at deltage i det omfang du har lyst.

Derudover, så er vi altid klar til at bakke op om andre ideer til aktiviteter der kan relateres til foreningens formål. Har du en god idé, så lad den endelig ikke blive i lommen, men kom frem med den – foreningen er klar til at bakke op, og støtte i det omfang det er muligt.

Alt det kan du læse mere om i Garderbladet, som du med dit medlemskab automatisk får tilsendt. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at tage kontakt til bestyrelsen.

Endnu engang velkommen som medlem af Garderforeningen for Herning og Omegn.

• Kommende aktiviteter
    Tirsdag d. 23. oktober PORTVINSSMAGNING:

Hos Excellent Wine A/S, Industriparken 16, Lind, 7400 Herning. Smagningen begynder kl. 19:00. Vi skal smage 6 typer af portvin: Tawny, Ruby, 10 Years, LBV, Colheita og Vintage. Der vil blive serveret lidt ost og flutes – ikke spisning. 25 deltagere – pris 150,- kr./person. Tilmelding nødvendig til: eegholm@post.tele.dk

Kalenderen
    Lørdag 25/08-2018 Vandski i Hvide Sande.
    Tirsdag 11/09-2018 Krondyr aften i Sunds.
    Lørdag 22/09-201B Skydning i Vingsted.
    Tirsdag 23/10-2018 Portvinssmagning hos Excellent Wine A/S
    Lørdag 17/11-2018 Fugleskydning.
    Tirsdag 11/12-2018 Juleafslutning.
    Lørdag 23/02-2019 Bowling i Viborg.
    Torsdag 07/03-2019 Generalforsamling.

Vend tilbage til oversigt