.

.

 

Garderforeningen for Herning & Omegn 

Forening nr. 23 – stiftet 10. oktober 1911 

 

 • Kontaktinformationer 

  Formand
  Claus Eegholm
  Munkgårdskvarteret 255
  7400 Herning
  Tlf.: 60 77 77 77 
  eegholm@post.tele.dk

  Næstformand
  Holger Østergård
  Keldsgårdvej 6
  7451 Sunds
  Tlf.: 29 45 19 80
  ruthholger@hotmail.com

  OPFORDRING TIL FORENINGENS MEDLEMMER

  Da den nemmeste og hurtigste måde at kontakte foreningens medlemmer  er via mail opfordres alle medlemmer til at oplyse deres mail-adresse og bopæl til foreningen.

  For at være sikker på at vores adresseliste er helt ajour beder vi alle indsende deres mailadresse på klinch@webspeed.dk hurtigst mulig – skifter du senere mailadresse – bopæl håber vi at du oplyser foreningen når den nye blive aktuel.

  HUSK: DU KAN LÅNE GARDERFORENINGENS

  Bordfaner til enhver festlig lejlighed. Henvendelse i god tid, til Holger Østergaard på ruthholger@hotmail.com eller mobil 29 45 19 80.

 • Om vores forening

  Allerførst: Velkommen som medlem i Garderforeningen for Herning og Omegn.

  I bestyrelsen er vi glade for at du har valgt at melde dig ind i foreningen, og dermed bidrage til at holde traditionerne i hævd.

  Garderforeningens formål er jo netop at give gamle gardere mulighed for at genopleve og fastholde kammeratskab, sammenhold, korpsånd og traditioner, som man lærte at værdsætte under tjenesten ved Den Kongelige Livgarde.

  I foreningen er vi omkring 250 medlemmer, der i levealder spænder fra omkring 90 år og til de der netop er hjemsendt, altså et spænd over flere generationer. Det betragter vi i bestyrelsen som en styrke.

  Når du så kigger på bestyrelsen, kommer du måske til den konklusion at ”de er lidt grå i toppen” – men lad dig ikke narre af det – vi er klar til det meste!

  Og hvorfor siger jeg så det i et velkomstbrev? – Jo, uanset om vi er grå – eller unge -veteraner, så er der plads til alle i foreningen, og vi vil gerne skabe rammerne for at alle kan være med, og få mulighed for at mødes og holde kammeratskabet ved lige.

  Der er mange der har travlt i hverdagen, og derfor ikke kan afse megen tid til Garderforeningen. Det har vi naturligvis stor forståelse for, og derfor er foreningens aktiviteter også et tilbud – man binder sig ikke til mere end man har tid og lyst til.

  Traditionen tro, så mødes vil til skydning, bowling, virksomhedsbesøg og en sommertur til et spændende sted i Danmark. Det er der mange der har stor fornøjelse af, og du er naturligvis også mere end velkommen til at deltage i det omfang du har lyst.

  Derudover, så er vi altid klar til at bakke op om andre ideer til aktiviteter der kan relateres til foreningens formål. Har du en god idé, så lad den endelig ikke blive i lommen, men kom frem med den – foreningen er klar til at bakke op, og støtte i det omfang det er muligt.

  Alt det kan du læse mere om i Garderbladet, som du med dit medlemskab automatisk får tilsendt. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at tage kontakt til bestyrelsen.

  Endnu engang velkommen som medlem af Garderforeningen for Herning og Omegn.

   

 • Kommende aktiviteter  
  Skydning

  Skydning den 26/02, 12/03 og 26/03 (sidste aften med ledsager) Lundgårskolen, Tjelevej 25, 7400 Herning (skydebanen i kælderen) alle gange kl 19:00, her kan vi træne samt skyde til landsskydningen. Men husk uanset niveau er du som gl. garder altid meget velkommen. TILMELDING: Ole Haunstrup Andersen (97 16 19 59) mosegaarden@hotmail.dk 

  Torsdag 07/03-2019 Generalforsamling

  I henhold til foreningens love §18 indkaldes der herved til generalforsamling

  DATO: Torsdag d. 7. marts 2019 kl. 18:30 – Reserver datoen

  STED: I boldklubben Herning Fremad´s lokaler, Ringkøbingvej 78, 7400 Herning.

  Forslag som ønskes behandlet tilstilles formanden skriftligt senest 8 dage før generalforsamling.

  Der vil være mulighed for ”gule ærter” eller ”karbonader” husk at skriv hvad du ønsker! 

  TILMELDING: Senest 21. februar til: Claus Eegholm tlf.: 60 77 77 77; e-mail: eegholm@post.tele.dk

Vend tilbage til oversigt