Djurslands Garderforening

• Om vores forening

• Kommende aktiviteter
    Garderskydning

Garderskydning torsdag den 28. februar fra kl. 18.30 i Skyttehuset, Stenvad Bygade 55, 8586 Ørum. Der skydes på 15 m. bane. Medlem jan.- 59 Søren Bøystrup er på banen, han giver gode råd til, hvordan man rammer plet. Efter skydningen er der Kirstens kaffe og kage, her er der gardersnak, eller om alt andet der rører sig i samfundet. Du vil ikke fortryde det når du kommer, du vil komme igen. Du behøver ikke at skyde, vi er 10 til 15 garderpiger og gardere sådan en aften. Husk at alle er velkommen, aftal samkørsel med en garder ven.

Kommende garderskydning er torsdage: den 28. marts- den 25. april og den 23. maj.

90 års Jubilæumsfest for Djurslands Garderforening

Djurslands Garderforening stiftet den 7. februar 1929 ved en generalforsamling i Grenå. Dette markeres med en fest på Hoed Kro for medlemmer med ledsager fredag den 5. april 2019. Der er sendt indbydelse til medlemmer på mail eller per brev. Her er der oplysning om menu, pris og tilmeldings frist m.m.. Husk at tilmelde jer. Velkommen til alle medlemmer.

Vend tilbage til oversigt