Djurslands Garderforening

• Om vores forening

• Kommende aktiviteter
    SOLDATERFORENINGSSKYDNING

Søndag den 23. september kl. 9.30 SOLDATERFORENINGSSKYDNING på Djursland.
    Alle soldater foreninger på Djursland er inviteret til salonskydning i Marinestuen i Ebeltoft.

Skydningen forventes at være afsluttet kl. 13. Herefter er der frokost, præmieuddeling og hyggeligt samvær. Vi stiller med så mange 3-pige/mandshold som vi kan. Pris et mindre beløb til frokosten.

Garderskydning

torsdag den 27. september fra kl. 18.30. i Skyttehuset i Stenvad

Vi skyder og snakker, slutter med Kirstens kage og kaffebord. Der er ingen tilmelding, du skal ikke skyde, gardersnakken er meget vigtigt denne aften.

Bankospil fredag den 12. oktober kl. 19.00 i Skyttehuset, Stenvad Bygade 55, 8586 Ørum

Vi spiller om kaffe på rækken og 15 ænder på kortet fuld, 3 kort for kr. 50,00. Vin og chokolade på amerikansk lotteri, kr. 2,00 per lod. Efter spillet er der kaffe/te og Kirstens kage, hvor der også skal hygges. Du møder garderkammerater til kammeratligt samvær. Inviter familien og venner med, aftal gerne med en garder om samkørsel til Stenvad. Husk at alle er velkommen.

Garderskydning torsdag den 25. oktober fra kl. 18.30

Der er salonskydning i Skyttehuset i Stenvad på 15 m. bane. Aftenen afsluttes med kaffe/te og Kirstens kage. Husk alle er velkommen.

Generalforsamling fredag den 2. november kl. 18.30

Dette er et forvarsel, der sendes mail ud til alle, vi har mailadresse på, med dagsorden og mødestedet samt frist for tilmeldingen til spisningen efter generalforsamlingen. Har du fået ny mailadresse så send en mail til broeggerskovly@mail.dk så retter vi den til.

Vend tilbage til oversigt