Aarhus og Omegn (GF 5)

garderkjaer@gmail.com

www.aarhusgarderforening.dk

Kort om os

Foreningen blev stiftet den 26 september 1902, på prins Christians fødselsdag, og tæller i dag omkring 500 medlemmer, som gør foreningen til landets næststørste.

Bestyrelsen består af 7 medlemmer, som fordeler sig med: Formand, næstformand, kasserer, registrator, sekretær og 2 bestyrelsesmedlemmer.

Vores formål er: ”At vække og vedligeholde kærlighed til kongehuset og fædreland, samt at sammenknytte og styrke det gamle, kammeratlige bånd blandt medlemmerne”

Derudover at give alle medlemmer der møder op til vores arrangementer, mulighed for at få en god oplevelse.

Derfor spænder vores arrangementer vidt med cirka 11 om året. Derudover har vi skydning i vinterhalvåret, samt en ”Detachementskydning” hvor Garderforeningen holder skydekonkurrence mod tjenestegørende gardere på Marselisborg med afsluttende middag og præmieoverrækkelse.

Når HM Dronningen holder jul på Marselisborg, deltager garderforeningen den 24.dec. I en hyggelig sammenkomst på garderkassernen, hvor der serveres gløgg og æbleskiver. Herefter følges vagten til afløsning kl. 12.

Vi deltager også i diverse mindehøjtideligheder.

Vi har en god økonomi, som gør at der gives store tilskud til diverse fester og arrangementer.

Vi kan derfor varmt anbefale et medlemskab af ”Garderforeningen for Aarhus og Omegn”.

Bowling, Torsdag den 1. feb kl. 17:45

Bowl´n´Fun, Skanderborgvej 226, Viby J.

Vi konkurrerer om de flotte præmier, som uddeles under spisningen.

Tag gerne ledsager med.

Pris: 150 kr./pers. excl. drikkevarer.

Bindende tilm.: Senest d. 20. jan.

Jørgen Ø Johnsen   40751724

abc-telte@mail.dk

Spisning med foredrag, Torsdag den 15. mar. kl. 18:00

Restaurant Kohalen, Jægergårdsgade 154, Aarhus.

Velkommen til en aften med stegt flæsk ad libitum, skummende øl og højstemt kammeratligt samvær.

Pris: 100 kr./pers. excl. drikkevarer.

Bindende tilm: Senest d. 8. marts

Per Bundgård    86988600