Aarhus og Omegn (GF 5)

garderkjaer@gmail.com

www.aarhusgarderforening.dk

Kort om os

Foreningen blev stiftet den 26 september 1902, på prins Christians fødselsdag, og tæller i dag omkring 500 medlemmer, som gør foreningen til landets næststørste.

Bestyrelsen består af 7 medlemmer, som fordeler sig med: Formand, næstformand, kasserer, registrator, sekretær og 2 bestyrelsesmedlemmer.

Vores formål er: ”At vække og vedligeholde kærlighed til kongehuset og fædreland, samt at sammenknytte og styrke det gamle, kammeratlige bånd blandt medlemmerne”

Derudover at give alle medlemmer der møder op til vores arrangementer, mulighed for at få en god oplevelse.

Derfor spænder vores arrangementer vidt med cirka 11 om året. Derudover har vi skydning i vinterhalvåret, samt en ”Detachementskydning” hvor Garderforeningen holder skydekonkurrence mod tjenestegørende gardere på Marselisborg med afsluttende middag og præmieoverrækkelse.

Når HM Dronningen holder jul på Marselisborg, deltager garderforeningen den 24.dec. I en hyggelig sammenkomst på garderkassernen, hvor der serveres gløgg og æbleskiver. Herefter følges vagten til afløsning kl. 12.

Vi deltager også i diverse mindehøjtideligheder.

Vi har en god økonomi, som gør at der gives store tilskud til diverse fester og arrangementer.

Vi kan derfor varmt anbefale et medlemskab af ”Garderforeningen for Aarhus og Omegn”.

Torsdag den 31. aug. kl. 16:00

Minigolf på Bruuns Galleri.

Rooftop, M.P. Bruunsgade 25, 8000 Aarhus C.

Vi vil afvikle minigolfturnering, med ledsager og efterfølgende spisning på Café Karma, hvor der serveres Karma Steak.

Pris kr. 150/pers. Max. 50 deltagere.
Bindende tilm: Senest d. 17. aug.

Per Bundgård   86988600

perbundgaardblikkenslagerfirma@hotmail.com

Fredag den 6. okt. kl. 18:00

Oktoberfest.

Nilles Kro, Hadstenvej 209, 8471 Sabro.

Festen er med ledsager. Rig mulighed for at nyde rigtig oktoberfeststemning.
Benyt endelig chancen for at møde gode kammerater fra 6 naboforeninger i Østjylland. Vigtigt: Se særligt program.

Pris kr. 275/pers. for mad og underh.

Tilmelding/spørgsm. til J.Ø.Johnsen,

abc-telte@mail.dk , tlf.4075 1724 og betaling senest 1. sept. til JyskeBank 7255-1934853. Husk at anføre navn.

Fredag den 13. okt. kl. 18:30

Keglespil

Aarhus Skøjtehal,

Gøteborg Allé 9, 8200 Aarhus N.

Først nyder vi kokkens lækre mad. Herefter går vi på keglebanen og kæmper om at blive årets keglekonge. Der sluttes af med kaffe og kage.

Pris: 150 kr./pers. excl. drikkevarer.

Bindende tilm: Senest d. 29. sept.

Klaus U. Holck   23391848

holck@oncable.dk