Garderforeningen i Vendsyssel

fuglsang@hotmail.dk

www.vendsysselgf.dk

• Om vores forening

Vendsyssel Garderforening blev stiftet i 1918 og har i dag ca. 125 medlemmer.

Vi holder til i Frederikshavn Skyttekreds’ lokaler på Grønlandsvej 16, 9900 Frederikshavn.

Vi afholder kammeratskabsaftner, hvor vi bowler, skyder og får lidt at spise. Derudover har vi diverse arrangementer rundt i Vendsyssel.

• Kommende aktiviteter
    kammeratskabsaften

Årets første kammeratskabsaften på Grønlandsvej 16 i Frederikshavn er i år d. 12. september, kl. 19.00.

Vingsted Skydning

Kigger vi længere frem, kommer der 200 m og 50 m skydning i Vingsted d. 22. september, hvor vi i år sender minimum en bil (med undertegnede som chauffør, så er I advaret) afsted, til en hyggelig dag i det syd jyske.

Byvandring

Vi har derudover, d. 26. september, en spændende byvandring i Sæby på programmet. Denne aften bliver vi guidet rundt i Sæbys gader, hvor Merete Ankjær vil fortælle om Sæbys historie, og om de mange spændende huse, der daterer helt tilbage til 1565. Vi slutter aftenen af med et stykke brød og lidt godt til halsen.

Virksomhedsbesøg

Onsdag d. 3. oktober, skal vi på besøg på AVK Tooling, der leverer komponenter til jern- og maskinindustrien.

Vend tilbage til oversigt