Vendsyssel (GF 43)

Hjemmeside: www.vendsysselgf.dk

F_icon.svg

Kort om os

Vendsyssel Garderforening blev stiftet i 1918 og har i dag ca. 125 medlemmer.

Vi holder til i Frederikshavn Skyttekreds’ lokaler på Grønlandsvej 16, 9900 Frederikshavn.

Vi afholder kammeratskabsaftner, hvor vi bowler, skyder og får lidt at spise. Derudover har vi diverse arrangementer rundt i Vendsyssel.

Skærmbillede 2015-03-17 kl. 18.08.36

Den 4. oktober – Kammeratskabsaften

Kammeratskabsaften på Grønlandsvej, i Skyttehuset. Vi ser nu frem til en kammeratskabsaften om nogle få dage, d. 4. oktober, hvor Aksel Nielsen fra Frederikshavn Skytteforening vil komme og introducere os for pistolskydning, som derefter også vil være en fast del af programmet.

Den 18. oktober – Skagen-tur

18. oktober tager vi vanen tro en tur til Skagen – tilmelding til Erik senest d. 11. oktober.

Derudover har vi i år flere spændende arrangementer, blandt andet med foredrag med MAJ56 John Tjærby, der vil fortælle om hans tid i Livgardens musikkorps mm. Foredrag om BalanceOlie, der kan hjælpe med at få kroppen i balance og en eksklusiv vinsmagning.

På kammeratskabsaftnerne vil vi fra i år også få mulighed for at skyde med pistol.

Der er masser af gode grunde til at bruge din forening.