Nordjylland (GF 10)

Velkommen til Nordjylland Garderforening

Formand
JAN-80 Olav Vibild
Brotorvet 5, 9400 Nørresundby
Tlf. 28 14 35 01
kontakt@gfnordjylland.dk

Næstformand
Jens Rye-Andersen
Tlf.: 98 38 55 45
Mob.: 98 16 16 00
jens@rye-andersen.dk

Bestyrelses oversigt: Klik her

Hjemmeside: www.gfnordjylland.dk

Budstikken: Klik her

F_icon.svg

8446dacea6-Symboler-Ny_fane_2

Kort om os

Stiftet i Aalborg den 24 marts 1908

Foreningens formål er, at samle gamle gardere og vække og styrke deres loyalitet overfor konge/dronning, fædreland og landets forsvar, og danne rammen om de steder, hvor gamle gardere kan genfinde den tone og ånd samt det kammeratskab som de lærte at holde af under tjenesten ved Den Kongelige Livgarde, og i øvrigt at samarbejde med andre forsvarsvenlige organisationer.

Garderforeningen for Nordjylland (GFN) har en bestyrelse, samt et par laugs bestyrelser, som består af:

Skyttelauget, der arrangerer diverse skydeaktiviteter og Jagtlauget der arrangerer et antal fællesjagter i GFN regi. Derudover arrangeres der bowling aftener samt GarderGolf dage, hvor der dystes i forenings regi eller regions regi.

Medlemsskabet af GFN giver adgang til alle GFN og laugenes arrangementer.

Aktivitetskalender

   

TIRSDAG DEN 27. MARTS KL. 19.30 TRÆNINGSSKYDNING

Skyttelauget arrangerer i vinterens løb en række træningsaftener, hvor medlemmerne af GF Nordjylland kan forbedre deres skydefærdigheder. Aftenen er koncentreret omkring skydetræning. Der vil være instruktør til stede. Tilmelding ikke nødvendig, du skal blot møde op til skydetræning. 

TIRSDAG DEN 10. APRIL KL. 19.30 SKYTTELAUGET

Med fokus på det kammeratlige samvær afholder Skyttelauget skydeaften, hvor der også er mulighed for kortspil og rafling. Stedet er som sædvanlig skydebanerne på Gl. Lindholm Skole. Tilmelding til oldermand Flemming Hassing tlf. 98383122.

TIRSDAG DEN 24. APRIL KL. 19.30 TRÆNINGSSKYDNING

På Gl. Lindholm Skole er der træningsskydning. Hvis du har lyst til at forbedre din skydning, kan det anbefales at komme til disse træningsskydninger. Man kommer og træner sin skyde-færdighed. Der er også mulighed for at købe en øl eller sodavand – før eller efter skydetræningen. Tilmelding ikke nødvendig.

FREDAG DEN 4. MAJ KL. 18.30 SKYTTELAUGETS GENERALFORSAMLING

Skyttelauget afholder den årlige generalforsamling. Afslutning på vinterens skydninger med præmie-overrækkelse. Indbydelse udsendes til alle aktive medlemmer af Skyttelauget. Husk alle medlemmer af GFN har adgang til frit medlemsskab af Skyttelauget.

TIRSDAG DEN 8. MAJ KL. 19.30 JAGTLAUGETS GENERALFORSAMLING

Jagtlauget afholder den årlige generalforsamling. Alle jagtinteresserede GF-medlemmer er meget velkomne. Der udsendes skriftlig indkaldelse til alle medlemmer af jagtlauget. Husk alle jagtinteresserede GF medlemmer har adgang til frit medlemskab af Jagtlauget.

 

Se mere her