Himmerland (GF 34)

Hjemmeside: www.himmerlandsgf.dk

Kort om os

Kære garderkammerat

Vi byder dig hjertelig velkommen i Himmerlands Garderforening.

Du vil ved vore arrangementer møde garderkammerater af forskellige årgange og forhåbentlig også din egen. Du vil der igennem kunne fortsætte det gode kammeratskab og genfinde den ånd og tone, som du lærte at kende og sætte pris på under din tjenestetid ved Den Kongelige Livgarde,

Gennem garderbladet, som du vil modtage hver måned, kan du følge med i hvad der sker med din gamle afdeling samt de begivenheder, der foregår indenfor gardersagen.

I vores skydeafdeling vil du møde mange aktiviteter, såvel når det gælder skydning som bare det at kunne hygge sig med en snak eller lignende. Det samme er tilfældet ved vore bowling- og golfarrangementer eller når vi samles til en tur ud i det blå.

Vi glæder os til at møde dig og håber dit medlemskab må give dig mange gode og hyggelige stunder i gamle garders kreds.

Den 17. september Gardergolf Region 1 Rold golfbane.
Den 23. september Garderskydning i Vingsted
Foredrag med Chef Livgarden

Sted: Aalborg Kaserner, Gl. Høvej, 9400 Nørresundby.
Tid: Tirsdag den 3. oktober 2017 kl. 19,00

Alle medlemmer og ledsagere i Himmerlands GF indbydes til et spændende foredrag med Oberst Mads Rahbek, hvor han vil fortælle om sit liv og levned og Livgarden i dag og i morgen.

Det foregår på kasernen i bygning. 29, skal vi have navn på alle som deltager.

Kaffe og foredrag 50,00 kr.

Bestyrelsen vil arrangere samkørsel. Herom nærmere

Tilmelding på mail garder@himmerlandsgf.dk eller nov-61 Kjeld Sørensen SMS/mobil 2174 7775

Garder bowling aften med Ledsagere

Sted: Aars Bowlingcenter, Hjortkjærsvej 1, 9600 Aars.
Tid: Tirsdag den 24. oktober 2017 kl. 18,00.
Vi mødes kl. 17,45.

Efter en times bowling fra kl. 18,00-19,00 (der bliver isat gul kegle) samles vi i Bowlingcafeen, hvor vi skal have hakkebøf og kaffe for en pris på kr. 160,00 inkl. leje af sko.

Der bowles i to præmiegrupper, en dame- og en herre række med præmier for hver 5 deltager, samt når gul kegle er i spids og alle kegler væltes, belønnes deltager med en vinpræmie.

Under kaffen vil de udsatte vinpræmier blive uddelt.

Vi håber, som sædvanlig på et stort fremmøde til denne bowlingaften.

Du er velkommen til at tage ledsagere med eller kun deltage i fællesspisningen kl. 19,00.
Desuden stiller vi hold af 4 gardere til deltagelse DG landsturnering i C-rækken i 2017/18.
Tillmelding senest fredag d. 20. oktober 2017 kl. 18,00 til nov.75 Kristian K. Kristensen mobil/sms 21 33 35 66 eller på mail: garder@himmerlandsgf.dk

Efterår 2017 besøg på det nye Rådhus i Aars.
Den 4. december generalforsamling nr. 103 og julefrokost med garderpigerne på Hornum Kro.
Forår 2018 Virksomhedsbesøg Rokkedahl kylling Kølby.

Sæt et stort X i kalenderen på ovennævnte dage.

Himmerland

Garderudstilling under Himmerlands Garderforenings 100 års fødselsdag.