Himmerland (GF 34)

Hjemmeside: www.himmerlandsgf.dk

Kort om os

Kære garderkammerat

Vi byder dig hjertelig velkommen i Himmerlands Garderforening.

Du vil ved vore arrangementer møde garderkammerater af forskellige årgange og forhåbentlig også din egen. Du vil der igennem kunne fortsætte det gode kammeratskab og genfinde den ånd og tone, som du lærte at kende og sætte pris på under din tjenestetid ved Den Kongelige Livgarde,

Gennem garderbladet, som du vil modtage hver måned, kan du følge med i hvad der sker med din gamle afdeling samt de begivenheder, der foregår indenfor gardersagen.

I vores skydeafdeling vil du møde mange aktiviteter, såvel når det gælder skydning som bare det at kunne hygge sig med en snak eller lignende. Det samme er tilfældet ved vore bowling- og golfarrangementer eller når vi samles til en tur ud i det blå.

Vi glæder os til at møde dig og håber dit medlemskab må give dig mange gode og hyggelige stunder i gamle garders kreds.

Bowling aften med ledsagere

Sted: Aars Bowlingcenter, Hjortkjærsvej 1, 9600 Aars.
Tid: Tirsdag den 27. februar 2018 kl. 18,00.

Vi mødes kl. 17,45. Efter en times bowling fra kl. 18,00-19,00 (der bliver isat gul kegle) samles vi i Bowlingcafeen, hvor vi skal have hakkebøf og kaffe for en pris på kr. 160,00 inkl. leje af sko

Der bowles i to præmiegrupper, en dame- og en herrerække med præmier for hver 5 deltager, samt når gul kegle er i spids og alle kegler væltes, belønnes deltager med en vinpræmie. Under kaffen vil de udsatte vinpræmier blive uddelt.

Vi håber, som sædvanlig på et stort fremmøde til denne bowlingaften. Du er velkommen til at tage ledsagere med eller kun deltage i fællesspisningen kl. 19,00.

Desuden stiller vi hold af 4 gardere til deltagelse DG landsturnering i C-rækken i 2017/2018.

Tilmelding senest søndag d. 25. februar 2018 kl. 18,00 til

nov.75 Kristian K. Kristensen mobil/sms 21 33 35 66 eller på

garder@himmerlandsgf.dk

PS: Husk at tage familien med

Forår 2018

Virksomhedsbesøg Rokkedahl kylling Kølby.

Himmerland

Garderudstilling under Himmerlands Garderforenings 100 års fødselsdag.