Himmerland (GF 34)

Hjemmeside: www.himmerlandsgf.dk

Kort om os

Kære garderkammerat

Vi byder dig hjertelig velkommen i Himmerlands Garderforening.

Du vil ved vore arrangementer møde garderkammerater af forskellige årgange og forhåbentlig også din egen. Du vil der igennem kunne fortsætte det gode kammeratskab og genfinde den ånd og tone, som du lærte at kende og sætte pris på under din tjenestetid ved Den Kongelige Livgarde,

Gennem garderbladet, som du vil modtage hver måned, kan du følge med i hvad der sker med din gamle afdeling samt de begivenheder, der foregår indenfor gardersagen.

I vores skydeafdeling vil du møde mange aktiviteter, såvel når det gælder skydning som bare det at kunne hygge sig med en snak eller lignende. Det samme er tilfældet ved vore bowling- og golfarrangementer eller når vi samles til en tur ud i det blå.

Vi glæder os til at møde dig og håber dit medlemskab må give dig mange gode og hyggelige stunder i gamle garders kreds.

Besøg på det nye Rådhus i Aars

Sted: Vestre Boulevard 7, 9600 Aars.
Tid: November 2017 – Datoen kender vi P.T ikke.

Alle medlemmer og ledsagere i Himmerlands GF indbydes til et spændende besøg på det nye Rådhus i Aars.

Vi glæder os til at se de nye rammer i Rådhuset.

Tilmelding på mail garder@himmerlandsgf.dk eller nov-61 Kjeld Sørensen SMS/mobil 2174 7775

Se mere på www.himmerlandsgf.dk

Generalforsamling nr. 103

Himmerlands Garderforening inviterer hermed alle gamle garderkollegaer til generalforsamling og julefrokost med ledsagere mandag den 4.. december 2017 kl. 17,30 på Hornum Kro, Torvet 1, Hornum, 9600 Aars.

Dagsorden ifølge vore vedtægter er udsendes primo november 2017 til alle medlemmer via mail eller brev.

Julefrokost for alle gardere og ledsagere

Mandag d. 4. dec. 2017 kl. 17,30

på Hornum Kro, Torvet 1, 9600 Aars.

Program:

Kl. 17,30 ankommer alle

Kl. 17,45 vil Himmerlands GF medlemmer afholde generalforsamling nr. 103.

Ledsagere mødes i tilstødende lokale. Underholdning: Pakkespil, medbring gave kr. 25,00.

Kl. 19,00 Vil  vi i fællesskab nyde Hornum Kro julefrokost.

Efter indtagelse af maden vil der blive uddelt jubilæumstegn.

Kl. 21,00  Foredrag. Før foredrag serveres kaffe/te og småkager.

Kl. 22.00  Fanen føres ud.

Pris af kr. 205,00 pr. deltager eksl. drikkevarer.

Af hensyn til maden er det nødvendig at du tilmelder dig snarest og senest torsdag d. 30. november 2017 på

mail: garder@himmerlandsgf.dk, eller nov-61 Kjeld Sørensen på SMS/mobil 2174 7775.

Vi håber på et stort fremmøde til dette træf for gardere og ledsagere.

Forår 2018 Virksomhedsbesøg Rokkedahl kylling Kølby.

Himmerland

Garderudstilling under Himmerlands Garderforenings 100 års fødselsdag.