Garderforeningen i Himmerland

garder@himmerlandsgf.dk

www.himmerlandsgf.dk

• Om vores forening

Vi byder dig hjertelig velkommen i Himmerlands Garderforening.

Du vil ved vore arrangementer møde garderkammerater af forskellige årgange og forhåbentlig også din egen. Du vil der igennem kunne fortsætte det gode kammeratskab og genfinde den ånd og tone, som du lærte at kende og sætte pris på under din tjenestetid ved Den Kongelige Livgarde,

Gennem garderbladet, som du vil modtage hver måned, kan du følge med i hvad der sker med din gamle afdeling samt de begivenheder, der foregår indenfor gardersagen.

I vores skydeafdeling vil du møde mange aktiviteter, såvel når det gælder skydning som bare det at kunne hygge sig med en snak eller lignende. Det samme er tilfældet ved vore bowling- og golfarrangementer eller når vi samles til en tur ud i det blå.

Vi glæder os til at møde dig og håber dit medlemskab må give dig mange gode og hyggelige stunder i gamle garders kreds.

• Kommende aktiviteter
    GARDER GOLF

Sted: Volstrup Golf Center, Rosbjergvej 5, 9500 Hobro.
    Tid: Søndag den 10. juni 2018 kl. 10,00 med løbende start.
    Matchen er for alle golfspillende gardere i alle DG Regioner. Der spilles stable-ford.
    Pris: green-fee 250,– kr. + match-fee kr. 150,00 inkl. buffet , men eksl drikke-varer.
    Medlemmer af Volstrup GK og ”Fritspil” Golf ved Limfjorden samt Gardere med DGU kort er geen-fee kr. 0,-.
    Præmier: Til de 3 bedste golfere. Desuden er der præmie til den der kommer tættest på hul i et slag på green på alle par 3 huller og evt. andre konkurren-cer.
    Starttiderne kan du finde på golfbox, ca. dagen før matchen.
    Efter golfrunden er der buffet og præmieoverrækkelse under kaffen.
    Vi håber som sædvanlig på et stort fremmøde til denne DG regions golfdag i Volstrup. Der er mulighed for at tage en ledsager med.
    Vil du med? Bindende tilmelding senest tirsdag den 5 juni 2018 kl. 12,00 til nov-75 Ernst Klysner mobil/SMS 71 70 98 62 eller mail: ebklys-ner@hotmail.com med oplysning om DGU nr. og HCP.

BESØG PÅ AABY MEJERI RYÅ IS

Tirsdag den 12. juni 2018 kl. 19,00. Brogårdsvej 148, 9440 Aabybro

Himmerlands GF besøger sammen med GF Nordjylland Aabybro Mejeri, hvor der blandt andet produceres RYÅ IS i mange afskygninger. (Måske bliver der mulighed for at handle i butikken.)
    Benyt lejligheden til at se en spændende og ikonisk virksomhed.

Der er også mulighed for at se deres samling af limousiner/veteranbiler

Der er mulighed for at tage ledsager med.
    Deltagerpris 80 kr. inkl. isvaffel under rundvisningen.
    Kaffe, is og kage kan købes efter rundvisningen.
    Tilmelding senest mandag den 4 juni 2018 til nov-61 Kjeld Sørensen mobil/SMS 21 74 77 75 eller mail: garder@himmerlandsgf.dk.

SOMMERMØDE

Tid: Mandag d. 25. juni 2018 kl. 18,00.
    Sted: Staudeengen, Gunderstedvej 24, 9240 Nibe .

Vend tilbage til oversigt