Garderforeningen i Himmerland

garder@himmerlandsgf.dk

www.himmerlandsgf.dk

• Om vores forening

Vi byder dig hjertelig velkommen i Himmerlands Garderforening.

Du vil ved vore arrangementer møde garderkammerater af forskellige årgange og forhåbentlig også din egen. Du vil der igennem kunne fortsætte det gode kammeratskab og genfinde den ånd og tone, som du lærte at kende og sætte pris på under din tjenestetid ved Den Kongelige Livgarde,

Gennem garderbladet, som du vil modtage hver måned, kan du følge med i hvad der sker med din gamle afdeling samt de begivenheder, der foregår indenfor gardersagen.

I vores skydeafdeling vil du møde mange aktiviteter, såvel når det gælder skydning som bare det at kunne hygge sig med en snak eller lignende. Det samme er tilfældet ved vore bowling- og golfarrangementer eller når vi samles til en tur ud i det blå.

Vi glæder os til at møde dig og håber dit medlemskab må give dig mange gode og hyggelige stunder i gamle garders kreds.

• Kommende aktiviteter
    Aronia og stauder

Sted: Staudeengen, Gundestedvej 24, 9240 Nibe.
    Tid: Mandag den 20 august 2018, kl. 18.00.

Program:
    Vi starter med et foredrag om Aronia og Staudeengen.
    Efter foredraget nyder vi jan-61 Peter Jensens grillmenu.
    Efter spisningen, vil vi blive delt i 2 hold, hvor vi vil gå rupndt på Staudeengen og se og hører om alle blomsterne.
    Når det er overstået går vi tilbage og nyder kaffe/te og kage.
    Pris 110,00 kr. inkl. foredrag/rundvisning og mad kaffe/te, men ekskl. drikkevarer som kan købes.
    Vi håber som sædvanlig på et stort fremmøde til dette sommertræf for gl. gardere.
    Tilmelding på mail garder@himmerlandsgf.dk eller til maj-89 Mikkel Elmlund SMS/mobil 24 98 44 68 senest søndag den 19. august 2018 kl. 18.00.

Vend tilbage til oversigt