Velkommen

Garderforeningerne giver gamle gardere mulighed for at genopleve og fastholde kammeratskab, sammenhold, korpsånd og traditioner, som man lærte at værdsætte under tjenesten ved Den Kongelige Livgarde.

• Familie sommerudflugt til Volstrup Golf Center
    Tid: Onsdag den 26/6. 2019
    Sted: Volstrup Golf Center. Rosbjerg vej 5, 9610 Nørager.
  • Himmerlands Garderforenings kontingent for 2019 er alene 300 kr.
    Beløbet kan overføres til Himmerlands GF konto
    9217-675-05-28242 i vor pengeinstitut eller via Mobile Pay på 824600.
    Husk at oplyse soldater nr. og navn.
  • Information
    Al information vil fremover være i Garderbladet og på e-mail til medlemmerne,
    der har e-mailadresse og på vores hjemmeside.
    De medlemmer, der ikke har e-mailadresse, får selvfølgelig et brev tilsendt.
  • Jeg har kommandoen!
    (kasserer i GF 34 juli 92 Peter Ø. Mortensen har fået nyt job).
    Ved en mindre sammenkomst fredag blev jeg overdraget kommandoen og chef ansvaret for hjemmeværnets Politikompagni Himmerland.
    Det gør mig naturligvis pavestolt, men også meget ydmyg, da jeg har stor respekt for de mange frivillige, der yder mange timer i hjemmeværnets, samfundets og kompagniets tjeneste.
    Som et symbol på det nye ansvar som chef, blev jeg overdraget kompagniets politistav af min og kompagniets hidtidige chef Carl Kristiansen. Staven har fulgt den til enhver tid siddende kompagnichef i en længere årrække.
    For folk fra Farsø er der i øvrigt det lille kuriosum, at denne stav, i tidernes morgen, har tilhørt “Søren Sidevind”