Aktiviteter 

 


Generalforsamling

21. marts 2019 bliver dette års generalforsamling afholdt, som de seneste år på ”Prindsen”, Café Florentz i Roskilde, nærmere herom tilgår, alle medlemmer bliver indbudt og bestyrelsen opfordrer alle til at melde om evt. adresseændring eller ændret mailadresse.

Menu

Buffet

  • Bækforel med syrnet fløde
  • Cæsar salat med La bel rouge kyllingebryst og 24 måneder lageret parmasen ost
  • Cuvette med bordelaisesauce
  • Ratatouille
  • Pommes rissolet
  • Blandet salat med  tomat confit, løg, persille og dijon vinagret
  • Kartoffelsalat med fynsk rygeost creme
  • Hertil serveres hjemmebagt foccaciabrød & smør

Dessert (tallerkenservering)

  • Tarte au citron
  • Florentz Citron tærte, confit af citron, frisk høvlet lime & vaniljeis

Drikkevarer efter forbrug

Indkaldelse til General forsamlinge 2019
Formandens beretning 2018
Indbydelse til damerne
Endeligt regnskab 2018
tilmeldingsblanket til spisning 2019 med mobil pay
Følgebrev til udsendelse af regnskab 2019

Bowling & Kegler

Bowlingsæsonen og keglesæsonen starter op igen, og som altid er det onsdage i lige uger for bowlingen start d. 19. september og tirsdage i ulige uger start d. 25. september for keglespillerne. Evt. første gangs interesserede i disse aktiviteter, kan rette henvendelse til Leif Nørregaard på tlf. 28915549 eller e-mail: leif-ulla@hansen.mail.dk hv.a. bowling og som tidligere til Hans Bøge Nielsen på tlf. 21563199 eller e-mail: hansboege@gmail.com hv.a. kegler.

Bowling
INVITATION

Som altid på onsdage i lige uger, 4 baner fra 1900 til 2000

Dec, den 12.
Jan, den 9. og 23.
Feb, den 6. og 20.
Mar, den 6. og 20.
Apr, den 3. og 17.

I den kommende sæson vil det være Leif Nørregaard, tlf. 28 91 55 49 e-mail: leif-ulla@hansen.mail.dk der står for arrangementet

Kegler

Kegleklubben for Husarer og Gamle Gardere har baner til næste sæson som følger:
Som tidligere tirsdage i ulige uger, 2 baner fra kl 1900-2100:

Dec, den 4. og 18.
Jan, den 15. og 29.
Feb, den 12. og 26.
Mar, den 12. 0g 26.
Apr, den 9. og 23.

I den kommende sæson vil det væreHans Bøge, tlf.: 21 56 31 99 e-mail: hansboege@gmail.com der står for arrangementet