Bowling

Tirsdag den 16. februar 2016 mødtes vi i Garderforeningen til en hyggelig bowling aften.

Vi takker de fremmødte Gardere til vores Bowling aften, det blev en vellykket og hyggelig aften med masser af god stemning samt resulater.

Dejlig at se så mange fremmødte Gardere, også de nyeste medlemmer!

Aftenen afsluttes med kaffe, is og præmie overrækkelse.

Den 7. februar 2013 var vi 11 gamle gardere, der havde en fornøjelig aften i Rønne Bowlingcenter.

Fra venstre:
MAR-64 Niels Garde
JAN-62 Kaj Hansen
MAR-86 Steffen Mauritsen
MAJ-57 Erik Jensen
NOV-54 Harald Kjøller
JAN-58 Axel Ole Koefoed
MAJ-56 Henry Viborg
NOV-93 Peter Kofoed-Dam
MAJ-80 Jens Erik Kofoed-Dam
men MAR-84 Thorkild Hjorth Jensen og
JUN-83 Kurt Nielsen – kom ikke med på billedet.

Jens Erik Kofoed-Dam og Harald Kjøller i koncentration.

Peter Kofoed-Dam og Erik Jensen gør sig klar.

Vi havde en dejlig bowling aften torsdag den 15. november 2012 med 14 friske deltager.

Foreningen bød velkommen med ½ liter sne-øl pr. deltager.

Vi spiste en dejlig ret m/kyllingebryst + mozzarella, hvorefter nogle fornøjelige dyster blev udkæmpet på banerne.

Over kaffen m/softice, uddeltes præmier til Marleen Hansen og Niels Garde som bedste spillere og til Carl Otto Kofoed og Annette som de “mindst gode”. (Mere træning anbefales!).

Det blev en ganske fornøjelig aften for os 16 friske folk, som bowlede i Rønne den 11. november 2011.
Sammen med vore damer delte vi først nogle “orientalske kyllinger”, prøvesmagte årets sneøl og trillede dernæst kugler en times tid.
Under efterfølgende kaffe med isdessert uddelte vores bowling master NOV-93 Peter Kofofoed-Dam, velfortjente rødvin til det vindende hold som bestod af: Henry P Viborg, Thorkild H Jensen, Steffen Mauritsen og Peter Kofoed-Dam, samt yderligere et par flasker til to vindende damer med helt ens point, Malene Kofoed-Dam og Marleen Hansen.